In plaats van een rolluik voor buiten op zoek naar een binnen rolluik? Een rolluik voor binnen biedt diverse voordelen zoals een verbeterde veiligheid binnen de woning of pand en het minimaliseren van licht als ook inkijk. Benieuwd wat een binnen rolluik nog meer heeft te bieden? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

De mogelijkheden van binnen rolluiken

Hoewel rolluiken technisch gezien ook binnen in huis geplaatst kunnen worden, worden ze niet vaak in een woning toegepast. Waarom? Omdat er binnen ons aanbod producten zitten die en dezelfde voordelen bieden als rolluiken, als het design van uw woning naar een hoger niveau tilt. U kan hierbij denken aan onze Fractions shutters. Deze schitterende shutters houden net als rolluiken licht buiten en zorgen bij afsluiting voor een betere veiligheid van de woning en voorkomt inkijk. Het design van de shutters is alleen een grote aanwinst aan de woning. Dit maakt dat voor bovengenoemde toepassing dit de meest gekozen keuze is. Bent u echter volledig overtuigd van een rolluik aan de binnenkant van het raam of als beveiliging van uw pand? Dan komen we deze uiteraard graag leveren en indien gewenst plaatsen.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Wanneer kiezen voor een binnen rolluik

Over het algemeen zijn binnen rolluiken terug te vinden in zakelijke panden als winkelinrichtingen. Hier speelt vooral de veiligheid een belangrijke factor om voor een binnen rolluik te kiezen. Binnen woningen wordt er veelal gekozen voor rolluiken die aan de buitenkant worden geplaatst. Het nadeel aan rolluiken binnen plaatsen is namelijk dat dit niet hetzelfde effect heeft voor de isolatie van de woning. Daarnaast is zoals hierboven benoemd het design minder mooi dan bijvoorbeeld Fractions aluminium shutters.

Rolluik binnen kopen bij Luvifem

Mocht u rolluiken binnen overwegen en meer willen weten? Bij Luvifem staan we klaar met het beste advies. Onze specialisten kijken graag verder zodat we uitkomen bij het product wat precies aansluit bij uw wensen. Of dit nu een rolluik, Fractions aluminium shutters of screen is. Wilt u daarom langskomen om uw rolluik voor binnen uit te zoeken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.