Zonwering screens op zonne-energie, ook wel SOLAR screens genoemd, is de nieuwste ontwikkeling op zonwering gebied. In ons assortiment kunt u de keuze voor deze innovatieve screens maken. Wilt u ook profiteren van de voordelen van duurzame energie? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

De nieuwste ontwikkeling op zonwering gebied

De laatste ontwikkeling met betrekking tot elektrische screens is de toepassing van opgebouwde zonnepaneeltjes in combinatie met een ingebouwde accu; ook wel SOLAR producten genoemd. Bij dit type screens wordt zonne-energie via het opgebouwde zonnepaneeltje omgezet naar elektriciteit dat vervolgens opgevangen wordt in de ingebouwde accu en gebruikt om de screenmotor aan te drijven wanneer u een opdracht (bijv. ‘screen omlaag’) verzendt via de meegeleverde één- of meerkanaalshandzender of eventueel via uw huisautomatisering (‘home control’) systeem.

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot zonwering screens. U kunt uw screens eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Hoe werken screens op zonne-energie?

De screens op zonne-energie verkrijgbaar bij Luvifem werken middels Brel SOLAR. Bij deze uitvoering ontvangt u één of meerdere handzenders van het merk Brel die u op een willekeurige plaats in uw woning kunt ophangen of opbergen (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie). Er is géén externe voeding benodigd om het screen te kunnen gebruiken, want deze uitvoering is uitgerust met een opgebouwd SOLAR / zonnepaneeltje en ingebouwde accu die de motor van de benodigde stroom voorzien (ook gedurende een periode zonder zon-/daglicht). Er wordt dan ook geen bekabeling door uw kozijn of buitenwand binnenpands gebracht. U benodigd geen handkracht en deze uitvoering is ontworpen om eventueel ook aan te sluiten op een huisautomatisering (‘home control’) systeem dat overweg kan met de protocollen van het merk Brel.

De voordelen van SOLAR screens

Ondanks dat screens op zonne-energie een groene oplossing is, is dit niet zo zeer een productontwikkeling om uw energie gebruik mee te verminderen. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om zonder externe voeding (elektra) en bekabeling, screens te plaatsen. Hierdoor hoeft er geen bekabeling door uw kozijn of buitenwand binnenpands gebracht te worden. Ook is het hiermee mogelijk om screens te plaatsen op plekken waar simpelweg geen stroomvoorzieningen aanwezig of mogelijk zijn.

Alle onderdelen van dit type screen vallen onder garantie en de SOLAR onderdelen kunnen eenvoudig vervangen worden door een gespecialiseerd zonweringsmonteur.

Wanneer kiezen voor SOLAR screens?

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert en volledig in een cassette aan uw gevel en/of overkapping verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kunnen zonwering screens een goede oplossing voor u zijn.

De belangrijkste reden om te kiezen voor zonwering screens uitgerust met SOLAR is wanneer u géén externe voeding en/of bekabeling tot uw beschikking heeft of wenst.

SOLAR screens kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsscreens op zonne-energie. We kunnen hiervoor bij u langskomen, maar u bent ook altijd welkom in onze showroom in Best. Mocht u elektrische screens op zonne-energie overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw screens op zonne-energie volledig op uw wensen aansluiten.