Lichtstraatzonwering

Heeft u een lichtstraat in uw woning, maar af en toe last van de zon? Dan kan een lichtstraatzonwering een oplossing voor u zijn. Of er nu al bij het ontwerp rekening gehouden is met het eventueel plaatsen van een lichtstraatzonwering of niet, in de meeste gevallen kan onze lichtstraatzonwering geplaatst worden.

De specialist voor Lichtstraatzonwering

Onze lichtstraatzonwering wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de lichtstraatzonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van lichtstraatzonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Assortiment

Lichtstraatzonwering (geritst)

Ons model voor montage bovenop uw lichtstraat. Naast het tegengaan van zonlicht heeft dit type zonwering het toegevoegde voordeel dat zonlicht uw lichtstraat niet raakt en daarmee verwarming onder uw lichtstraat minder tot niet plaatsvindt. Wanneer u de zonwering niet gebruikt bevindt het doek zich in de afgesloten cassette waardoor het onder andere beschut is tegen de weersomstandigheden.

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 1000 tot 4000mm met een uitval tot 2000mm.

Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of zwart structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.