Lichtstraatzonwering

Lichtstraatzonwering is een soort zonwering die speciaal is ontworpen om lichtstraten en de ruimte eronder te beschermen tegen zonlicht. Lichtstraten zijn een geweldige bron van natuurlijk licht en kunnen helpen om de ruimte onder uw dak te verlichten. Maar zonder de juiste bescherming kan de zonnestraling op uw lichtstraat zorgen voor oververhitting, verkleuring en zelfs veroudering van de materialen die zich onder de lichtstraat bevinden. Wilt u ook langer en meer van uw lichtstraat kunnen genieten? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Geniet langer van uw ruimte

Lichtstraatzonwering is een populaire keuze geworden voor huiseigenaren die de ruimte onder hun lichtstraat willen benutten, terwijl ze tegelijkertijd bescherming willen bieden tegen schadelijke UV-stralen. Het biedt talloze voordelen; o.a.:

  • Vermindert de warmteopbouw: Lichtstraatzonwering kan tot wel 70% van de zonne-energie die de lichtstraat binnendringt, blokkeren, waardoor de temperatuur in uw huis aanzienlijk kan worden verlaagd.
  • Beschermt tegen UV-stralen: UV-stralen kunnen schadelijk zijn voor meubels, tapijten en andere materialen. Lichtstraatzonwering kan helpen om deze materialen te beschermen tegen verkleuring en veroudering.
  • Verbetert de energie-efficiëntie: Door de temperatuur in uw huis te verlagen, kan lichtstraatzonwering helpen om uw energierekening te verlagen en de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.
  • Verlengt de levensduur van de lichtstraat: Lichtstraatzonwering beschermt niet alleen de materialen onder de lichtstraat, maar kan ook helpen om de lichtstraat zelf te beschermen tegen veroudering en vervaging.

Lichtstraatzonwering voor buiten en binnen

Lichtstraatzonwering is beschikbaar in zowel binnen- als buitenversies, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Buitenzonwering is ontworpen om te voorkomen dat de zonnestraling de lichtstraat binnendringt, terwijl binnenzonwering is ontworpen om te voorkomen dat het licht dat door de lichtstraat komt te fel wordt. Luvifem specialiseert zich in buitenzonwering.

Assortiment

Lichtstraatzonwering (geritst)

Ons model voor montage bovenop uw lichtstraat. Naast het tegengaan van zonlicht heeft dit type zonwering het toegevoegde voordeel dat zonlicht uw lichtstraat niet raakt en daarmee verwarming onder uw lichtstraat minder tot niet plaatsvindt. Wanneer u de zonwering niet gebruikt bevindt het doek zich in de afgesloten cassette waardoor het onder andere beschut is tegen de weersomstandigheden.

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 1000 tot 4000mm met een uitval tot 2000mm.

Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of zwart structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Inclusief plaatsing van lichtstraatzonwering

Bij Luvifem bieden wij niet alleen hoogwaardige lichtstraatzonwering, maar ook professionele installatieservices. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en zijn volledig opgeleid om uw lichtstraatzonwering perfect te installeren. Wij zorgen ervoor dat uw zonwering perfect past en optimaal werkt, zodat u kunt genieten van maximale bescherming en comfort.

Lichtstraatzonwering kopen bij Luvifem

Als u op zoek bent naar hoogwaardige lichtstraatzonwering, bent u bij Luvifem aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan opties die zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Als u op zoek bent naar buitenlichtstraatzonwering, wij hebben de oplossing voor u. Bovendien bieden wij ook installatieservices, zodat u kunt genieten van uw nieuwe lichtstraatzonwering zonder enige zorgen.