Rolluiken aan dakkapel

Rolluiken aan een dakkapel zijn veelgevraagd vanwege de vele voordelen waaronder de isolerende eigenschappen; warmte, koude, maar ook geluid en licht. De rolluiken in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik aan een dakkapel. Wilt u ook profiteren van de voordelen van rolluiken aan een dakkapel? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Rolluiken op grote(re) hoogte

In de meeste situaties zijn dakkapellen hoger geplaatst en minder goed toegankelijk van buitenaf. Ook komt het regelmatig voor dat er onvoldoende rekening is gehouden met de ruimte om een rolluikcassette (waar de lamellen in oprollen) te kunnen plaatsen en/of is de benodigde voeding (elektra) en bekabeling er niet aanwezig. Onze specialisten zijn bekend met dit soort uitdagingen en hebben een product en accessoires assortiment samengesteld dat in de meeste van dit soort situaties uitkomst biedt. Zo hebben wij diverse cassette maten en tal van geleider typen in de aanbieding. Ook bieden rolluikproducten op zonne-energie (SOLAR) – waardoor er geen externe voeding noch bekabeling benodigd is – regelmatig uitkomst. Vanzelfsprekend worden er enkel producten gebruikt waar wij achter staan en dus onze standaard garantie geldt en – ook op grote(re) hoogte – goed onderhouden kunnen worden.

Waar u rekening moet mee moet houden bij een rolluik aan een dakkapel

Wij leveren onze producten ook op grote(re) hoogte (o.a. 2de etage / dakkapel / appartement). Dat gezegd, kent het monteren op grote(re) hoogte een aantal aanvullende uitdagingen ten opzichte van standaard hoogte montages. Denkt u naast de werkhoogte en beperkte, soms onhandige werkruimte van onze monteurs bijvoorbeeld ook aan het veilig op hoogte brengen en houden van de benodigde producten. Hierdoor zijn soms aanvullende maatregelen – zoals een steiger of hoogwerker – en/of concessies in product keuze benodigd; bijvoorbeeld 2 kleinere rolluiken naast elkaar in plaats van één groot rolluik.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Hoe wij bij Luvifem te werk gaan

Na uw keuze voor een Luvifem rolluik komen wij altijd bij u thuis om naast het opnemen van de exact benodigde maten, uw kleurkeuze en rolluikbedieningsvoorkeur, ook de montage mogelijkheden te bepalen. Vervolgens bespreken wij altijd onze mogelijkheden en overwegingen met u en zoeken we samen met u naar een passende en de meest kosteneffectieve oplossing zonder concessies in veiligheid.

Rolluik dakkapel kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsrolluiken. Mocht u rolluiken aan uw dakkapel overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw dakkapel rolluiken volledig op uw wensen aansluiten.