Wist u dat screens uw woning esthetisch verrijken, maar ook functioneel voordelen bieden? Zo is het bewezen dat screens significant bijdragen aan de isolatie van uw woning. Met name op warmere dagen hoeft u uw woning minder te koelen. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar creëert u ook op een natuurlijke manier een prettig binnenklimaat. Aanvullend heeft u minder last van de invallende zon en bijbehorend scherp licht terwijl u tevens uw privacy vergroot. Dit maken screens de ideale manier om zowel in huis als onder uw overkapping de zon van uw beeldscherm te houden tijdens het (thuis)werken. Tenslotte behoudt u een goed zicht naar buiten en zijn onze ritsscreens goed bestand tegen wind. Wanneer u door deze functionele voordelen of op esthetisch vlak op zoek bent naar screens, dan helpt Luvifem u graag verder.

Onze screens worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de screens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van screens en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Waarom kiezen voor zonwering screens?

De belangrijkste reden om te kiezen voor zonwering screens is wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert en volledig in een cassette aan uw gevel en/of overkapping verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kunnen zonwering screens een goede oplossing voor u zijn.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot Screens. Onze Ritsscreen is eventueel ook direct te bestellen in onze webshop.

De voordelen van zonwering screens

Zonwering screens verrijken uw woning esthetisch, maar bieden ook functioneel voordelen. Het gebruik van zonwering kan zo onder andere besparen op uw energierekening. Het weren van de zon op de screen zorgt namelijk voor een betere isolatie. Zo hoeft u met name op warmere dagen uw airconditioning minder hoog te zetten. U bespaart zo niet alleen, maar het is ook een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw woning te koelen. Tenslotte kan u gemakkelijk switchen tussen een verduisterde en zonnige woning.

Alleen de meest hoogwaardige screens

Wanneer u op zoek bent naar screens dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan de meest hoogwaardige kwaliteit screens. Ons assortiment bestaat uit:

Basis (ongeritst)

Ons (ongeritste) instapmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 607mm tot 2800mm met hoogte tot 2800mm en van 2800mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR. Door het ontbreken van een rits heeft de wind vrij(er) spel, waardoor de kans op systeemgeluiden hoger is dan bij geritste screens.

Standaard (geritst)

Ons (geritste) middenmodel. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 694mm tot 4000mm met hoogte tot 3000mm en van 1600mm tot 3800mm breed oplopend tot hoogte 3400mm. Tevens bieden wij bij grotere te overlappen breedte- en/of hoogtematen ook de MAX versie van dit screen aan. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 679mm tot 5000mm met hoogte tot 3200mm en van 1200mm tot 4600mm breed oplopend tot hoogte 5000mm. Dit screen is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Screen Luvifem & Screen XL Luvifem (geritst)

Onze beste en meest verkochte (geritste) modellen die zich met name onderscheiden ten aanzien van andere screens vanwege de onderlijst die als u deze screens niet gebruikt grotendeels in de cassette verdwijnt (nóg minder kans op belemmering in zicht), mogelijkheid SOLAR op standaard productmaten (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is) en geen opvallende schroefjes. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedtematen 734mm tot 5000mm met hoogte tot 2700mm. In de XL uitvoering zijn onze screens zelfs verkrijgbaar tot 7000mm breed en 6000mm hoog. Deze screens zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard framekleuren (cassette en geleiders): Crème wit, wit, verkeerswit, technisch zilver, antraciet grijs, kwarts grijs, bruin, blank aluminium structuur, grijs aluminium structuur, kwarts grijs structuur, antraciet grijs structuur of iron glimmer structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren.

Niet-standaard framekleuren (cassette en geleiders) verkrijgbaar tegen meerprijs.

Levertijd op niet-standaard kleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus – in bepaalde afmetingen – leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Opmerking 1: de minimale breedtemaat voor SOLAR aangedreven producten is 810mm.

Opmerking 2: XL screens kunnen niet uitgevoerd worden met SOLAR.

Kleuren en productontwerp

Vervolgens kiest u de frame- en zonnedoekkleur en het afwerkingsniveau; standaard of luxe. Bij een luxe screen betaalt u iets meer voor aanvullende zaken zoals een onderlijst die als u uw screen niet gebruikt volledig in de cassette verdwijnt en/of schroefjes die door een (nog) beter doordacht en ontwikkeld productontwerp niet zichtbaar zijn.

Aandrijving, sensors en automatisering

Tenslotte is er nog de aandrijving keuze: handmatig (zelden gekozen), elektrisch bekabeld op wandschakelaar, elektrisch bekabeld met handzender (zoals de afstandsbediening van uw televisie) en/of SOLAR met handzender (combinatie zonnepaneeltje, accu, motor) waar geen externe voeding noch bekabeling benodigd is. De aandrijvingen met handzender zijn eventueel ook nog te koppelen aan sensoren (bijv. zon en/of wind) en (t)huis automatiseringssystemen.

Kortom voor iedere wens en budget zijn er goede opties bij Luvifem.

Het plaatsen van zonwering screens

Onze zonwering screens behoren tot echt maatwerk. Dit betekent dat we niet alleen tot de centimeter nauwkeurig kunnen leveren, maar ook tot de millimeter. Maatwerk komt daarnaast pas echt tot zijn recht wanneer ze worden geleverd door specialistische monteurs met ruime ervaring in het vak. Zo wordt zonwering als huis een. Vraag daarom vooral naar mogelijkheden wanneer u niet handig bent, of het beste resultaat nastreeft.

Zonwering screens kopen en plaatsen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteits zonwering screens. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een zonwering screen. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u zonwering screens overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw zonwering screens volledig op uw wensen aansluiten.