Shutters draaikiepraam

Draaikiepramen zijn handig en veelvoorkomend, maar tegelijkertijd zijn ze een uitdaging wanneer u op zoek gaat naar passende raamdecoratie. De meeste raamdecoratie beperkt de functionaliteit van het draaikiepraam; bijvoorbeeld hoe ver het raam nog open kan in combinatie met de gekozen raamdecoratie. Bent u op zoek naar een oplossing zonder beperkingen? Leest u dan verder.

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

De shutter voor de moderne woning

Fractions aluminium shutters zijn een populaire raamdecoratie die steeds vaker wordt gebruikt in zowel modern als traditioneel ingerichte woningen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook privacy en bescherming tegen invallend licht. Als u op zoek bent naar een elegante manier om uw draaikiepramen te decoreren, dan zijn Fractions shutters een uitstekende keuze.

Ons assortiment shutters voor draaikiepramen

Bij Luvifem bieden we het gehele assortiment Fractions shutters aan die speciaal zijn ontworpen voor draaikiepramen en ingemeten en op maat gemaakt worden. Onze shutters zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL kleuren en diverse designs/patronen, zodat u altijd een optie kunt vinden die bij uw interieur past.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste shutter voor uw draaikiepramen. We bieden zelfs een op maat gemaakt ontwerpproces, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte shutters voor uw huis krijgt.

Het installeren van shutters op draaikiepramen

Het installeren van shutters op draaikiepramen kan een uitdaging zijn, maar bij Luvifem maken we het gemakkelijk. Onze Fractions shutters zijn ontworpen om perfect te passen op draaikiepramen en worden voor u ingemeten en op maat geproduceerd. Onze deskundige installateurs zullen uw shutters vervolgens snel en efficiënt installeren, zodat u snel van uw nieuwe raamdecoratie kunt genieten. Aangezien de Fractions shutters erg compact zijn zult u deze ervaren als een geheel met uw draaikiepraam. En wellicht nog belangrijker, de shutter zal totaal geen belemmering vormen voor de functionaliteit van uw raam.

Draaikiepraam shutters kopen bij Luvifem

Als u graag meer informatie wilt over onze Fractions shutters voor draaikiepramen, neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. U kunt zelfs zelf uw afspraak boeken via de kalender module op de website. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte Fractions shutters voor uw woning.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist