Bij het zoeken naar de juiste raamdecoratie is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de stijl van uw interieur, de functionaliteit en de duurzaamheid van de decoratie. Fractions shutters op maat zijn een populaire keuze en echte sfeermaker vanwege hun elegante uitstraling en praktische toepassing als zonwering. Bij Luvifem hebben we dan ook een uitgebreid assortiment van deze schitterende shutters. Benieuwd? Maak dan een afspraak of lees verder wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Het voordeel van maatwerk binnen uw woning

Er zijn verschillende redenen waarom Fractions shutters een goede keuze zijn voor uw raamdecoratie. Hier zijn enkele van de voordelen van Fractions shutters:

Meer controle over de hoeveelheid licht en privacy

Met Fractions shutters kunt u de hoeveelheid licht die uw kamer binnenkomt nauwkeurig regelen. U kunt de shutters helemaal openen om veel licht binnen te laten of gedeeltelijk sluiten om een zachtere lichtinval – en zelfs sfeer via de gestanste designs/patronen schitterende schaduwval – te creëren. Bovendien bieden Fractions shutters meer privacy dan andere soorten raamdecoratie, omdat u de designs/patronen op iedere gewenste stand kunt zetten – zelfs geheel sluiten – om te voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Fractions shutters zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium dat bestand is tegen vocht, verkleuring en vervorming. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze een duurzame optie zijn voor uw raamdecoratie.

Elegantie en stijl

Fractions shutters hebben een elegante en stijlvolle uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. Ze kunnen een kamer een gevoel van rust en harmonie geven en zijn een prachtige aanvulling op uw interieur.

Onze maatwerk shutters van Fractions

Uiteraard worden onze maatwerk Fractions shutters altijd voor u ingemeten zodat zij perfect aansluiten op uw interieur en u geen enkel maatrisico loopt. Bovendien monteren wij het geheel voor u zodat u enkel hoeft te genieten van het eindresultaat. Aluminium is daarnaast een duurzaam product waardoor u jarenlang van deze schitterende shutters kunt genieten.

Shutters op maat kopen bij Luvifem

Bent u op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor uw interieur? Kies dan voor Fractions aluminium shutters van Luvifem. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Fractions shutters in verschillende materialen en kleuren, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden. Bovendien bieden wij deskundig advies en maatwerk, zodat uw shutters perfect passen bij uw woning. Zo geniet u binnenkort van prachtige, duurzame shutters die perfect passen bij uw interieur. Wilt u meer informatie of wilt u Fractions shutters kopen? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist