Verandadak zonwering

Bezit u reeds een veranda (ook wel terrasoverkapping, serre en – inclusief glas en/of vaste wanden – tuinkamer genoemd) of overweegt u er een te laten plaatsen, maar verwacht u té veel lichtinval en warmteopbouw door de zon of te weinig privacy. Dan zou verandazonwering en met name onder- of bovendakse verandazonwering een oplossing voor u kunnen zijn. Eventueel in combinatie met verandascreens en glasschuifwanden voor de mindere dagen. Wilt u ook langer en meer van uw serre kunnen genieten? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Oplossingen om zonwering op of onder uw serredak te plaatsen

Er zijn twee type verandadak zonwering, ook wel verandazonwering genoemd (met minimaal onderling prijsverschil); namelijk onderdakse en bovendakse:

Onderdakse verandazonwering

Dit betreft zonwering die onder uw verandadak gemonteerd wordt. Vandaar dat sommige mensen dit type ook wel binnen verandazonwering noemt. Dit type zonwering weert het zonlicht perfect en is vanwege de plaatsing onder uw terrasoverkappingdak minder vatbaar voor de invloeden van buiten zoals het weer. Dat gezegd, zonlicht raakt nog steeds uw terrasoverkappingdak waardoor verwarming onder uw terrasoverkapping niet tegengegaan wordt en hoewel deze zonwering vanzelfsprekend veel beter beschut is tegen de weersomstandigheden, vervuilt het op den duur alsnog enigszins door bijvoorbeeld insecten die onoverkomelijk op het zonnedoek (gaan) verblijven.

Bovendakse verandazonwering

Dit betreft zonwering die boven uw verandadak gemonteerd wordt. Vandaar dat sommige mensen dit type ook wel buiten verandazonwering noemt. Naast het weren van zonlicht heeft dit type zonwering het toegevoegde voordeel dat zonlicht uw terrasoverkappingdak niet raakt en daarmee verwarming onder uw terrasoverkapping minder tot niet plaatsvindt. Vandaar dat dit type verandazonwering dé keuze voor u is om warmte buiten te houden. Wanneer u de zonwering niet gebruikt bevindt het zonnedoek zich in de afgesloten cassette waardoor het onder andere beschut is tegen de weersomstandigheden.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Boven aanzicht van in wit uitgevoerde verandazonwering

Bovendaks

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

Zij aanzicht van in crème wit uitgevoerde verandazonwering aan vrijstaande woning

Onderdaks

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot serredak zonwering. U kunt uw serredak zonwering eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Zonwering voor serredak

Als u op zoek bent naar horizontale zonwering voor boven of op uw serredak, bij Luvifem kunt u terecht voor een maatwerk oplossing naar uw wensen.

In de basis zijn dat de plaatsing boven of onder uw serredak, afmetingen, frame- en doekkleur, maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, sensoren, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

De productkeuze en samenstelling van een verandazonwering is echter maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van échte zonwering specialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken.

Daarnaast loopt u door onze inmeetservice geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Tenslotte werken we bij Luvifem enkel met kwaliteits verandazonwering. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een verandazonwering. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs.

 

Duurzame temperatuur oplossing

Zonwering verrijkt uw veranda esthetisch, maar biedt ook functioneel voordelen. Veranda’s worden meestal als overgangsruimte tussen binnen en buiten gezien en zijn veelal minder tot niet geïsoleerd. Door het gebruik van verandazonwering kunt op natuurlijke en milieuvriendelijke wijze de opbouw van warmte tegengaan.

Zonwering voor serredak kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteits verandazonwering. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een verandazonwering. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u verandazonwering overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw verandazonwering volledig op uw wensen aansluiten.