Elektrische zonwering lichtstraat

Elektrische zonwering voor lichtstraten is een slimme oplossing om de hoeveelheid lichtinval te reguleren. Door middel van een elektrische motor, kan de zonwering eenvoudig bediend worden. Wilt u gebruiks- inclusief bedieningsgemak? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Smart living met elektrische zonwering

Elektrische zonwering voor lichtstraten biedt verschillende voordelen:

Smart living

Elektrische zonwering draagt bij aan een slimme en duurzame woning. Door middel van sensoren en automatische bedieningssystemen kan de zonwering zich aanpassen aan het weer en de lichtinval. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van daglicht en energie bespaard worden.

Comfort en gemak

Met elektrische zonwering kan de zonwering eenvoudig bediend worden, zonder dat er fysieke inspanning nodig is. Eventueel i.c.m. een (t)huisautomatiseringssysteem via uw mobiele telefoon.

Daarnaast biedt elektrische zonwering ook bescherming tegen verblindend zonlicht en overmatige hitte.

Onderaanzicht bovendakse lichtstraatzonwering uitgevoerd in wit frame met licht grijs doek - in gebruik / deels open
Zij aanzicht cassette detail van in wit uitgevoerde lichtstraatzonwering

Hoe werkt elektrische lichtstraat zonwering

Elektrische zonwering voor lichtstraten wordt bediend door middel van een elektrische motor. Deze motor wordt aangestuurd door een bedieningssysteem, dat kan bestaan uit een afstandsbediening, schakelaar of app. Sommige systemen zijn ook te integreren met smart home systemen, zoals Google Home of Amazon Alexa.

De opties bij Luvifem

Luvifem is een expert op het gebied van zonweringen en biedt hoogwaardige producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan. De zonweringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn de zonweringen van Luvifem energiezuinig. Luvifem biedt op maat gemaakte oplossingen voor lichtstraten. Hierbij wordt er gekeken naar de afmetingen van de lichtstraat en uw wensen zoals cassette-, frame- en doekkleur, zodat de zonwering perfect past bij de lichtstraat en de woning.

Elektrische zonwering lichtstraat kopen bij Luvifem

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige oplossing om de hoeveelheid licht en warmte in uw huis of bedrijf te reguleren, dan is een elektrische lichtstraatzonwering van Luvifem een uitstekende keuze. Met op maat gemaakte oplossingen, professionele installatie en uitstekende service, kunt u er zeker van zijn dat u de beste zonweringsoplossing voor uw behoeften krijgt.