We vinden het allemaal belangrijk om goed om te gaan met de natuur. Zo zien we graag de vlinders en bijen op onze planten in de tuin. Dat gezegd hebbende, hebben we liever geen muggen, vliegen of wespen in huis of op kantoor. Wanneer u ’s nachts last heeft van zoemende muggen boven uw bed, of u op kantoor het merendeel van de dag vergezeld wordt door een aantal vliegen, dan biedt het horrenassortiment van Luvifem een oplossing voor (bijna) alle ramen en deuren. Met name onze plisséhordeuren en raamrolhorren worden veel toegepast. Wilt u daarom ook de beste kwaliteit van Nederlandse bodem aan horren? Dan staat Luvifem graag voor u klaar.

Maatwerk horren

Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur en raamhor op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor u de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van uw kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heeft u altijd een passende hor voor uw deur en/of raam!

Voor iedere raam of deur een oplossing

De mogelijkheden van maatwerk rijken ver, maar door onze verschillende opties aan verschillende horren worden de mogelijkheden bijna eindeloos. Voor onze horren bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Deurhorren

Geschikt voor iedere deur; enkel of dubbel. Een plisséhordeur vouwt het gaas op. Hij is hierdoor perfect voor dagelijks gebruik, want deze hordeur is duurzaam en neemt minder ruimte in. U schuift de hordeur open en hij blijft in de gewenste stand staan. Om hem te sluiten schuift u de hor gewoon weer voor de deur. Dit soort hordeur geeft een luxe uitstraling aan de deur.

  • Raamhorren

Er is een raamhor type voor (bijna) ieder raam. De meest gekozen raamhor is een raamrolhor. Een raamrolhor rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt en makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen is.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: