U geniet van uw woning, maar u bent op zoek naar een elegante manier om (te veel) lichtinval binnen tegen te gaan en/of uw privacy te vergroten. Hier zijn verschillende oplossingen voor. Bij Luvifem zijn we de expert op het gebied van vrijwel alle type zonweringen voor uw woning of bedrijf. Een van deze opties zijn shutters voor buiten. Bent u daarom op zoek naar buiten shutters of een elegante manier om uw woning van zonwering te voorzien? Dan staan we bij Luvifem graag voor u klaar!

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Wat zijn shutters voor buiten?

Wellicht heeft een van de veelgebruikte internetzoekmachines u naar deze pagina doorverwezen op basis van het van origine Engelse woord ‘(roller)shutter’ of heeft u een voorkeur voor het ontwerp en de stijl van een interieur shutter product zoals onze Fractions shutters en overweegt u deze voor buitenmontage. Hoewel het gepoedercoate aluminium waaruit deze shutters vervaardigt zijn, prima geschikt is voor buitengebruik, is het (verfijnde) ontwerp van deze shutters echter niet voor deze toepassing geschikt en vandaar dat wij het – in de meeste gevallen – afraden dit type shutters buiten te plaatsen. Waarschijnlijk kunt u uw doelstelling ook eveneens al dan niet beter behalen door de shutters binnen te monteren.

Dat gezegd – als u echt een buitengemonteerd product zoekt voor de genoemde doeleinden – zijn wij ervan overtuigd dat u in de meeste gevallen beter af bent met een hiertoe ontworpen buitenproduct. Denkt u bijvoorbeeld aan een rolluik verticale zonwering zoals een zonnescreen of horizontale zonwering zoals een knikarmscherm.

Wanneer raden we shutters voor buiten aan?

Daadwerkelijk buiten monteren van interieur shutters doen we niet voor de eerder genoemde redenen. Wel zijn er situaties die u wellicht als buitenmontage beschouwd die we wel eens zien en verzorgen, zoals Fractions shutter montage aan de binnenzijde van een glaswand onder uw terrasoverkapping en/of de ramen van uw professionele (Expandable) trailer. Dit is een stijlvolle doorvoering van shutters, zonder de nadelen zoals hierboven benoemd. Wanneer u daarom shutters voor buiten wenst, dan kijken we graag naar de mogelijkheden voor uw woning.

Buiten shutters kopen bij Luvifem

Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van de verschillende producten om zo samen tot een voor u passende oplossing te komen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen of onze showroom te bezoeken. U kunt ook zelf een afspraak inplannen via de kalender module op deze website.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist