Shutters Eindhoven

Bent u bijvoorbeeld na de Eindhovense design week en/of een bezoek aan trendy ‘Strijp’ geïnspireerd geraakt en bent u op zoek naar designer binnenraamdecoratie. Met name shutters zijn niet alleen meer een gewild product om hun functionele eigenschappen, maar ook populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. Met shutters houdt u op een stijlvolle manier licht buiten. Bent u daarom op zoek naar zonwering, maar wilt u ook een luxe of trendy stijl creëren in uw woning? Dan kunt u haast niet om shutters heen. Kom meer te weten over de shutters in Eindhoven van Luvifem.

De Fractions shutters van Luvifem

Als u gaat voor topkwaliteit en een stijlvol statement in uw woning, overweeg dan onze Fractions shutters. Deze aluminium shutters zijn ontworpen met twee verschuifbare panelen, waarmee u moeiteloos de hoeveelheid licht in uw ruimte reguleert. Hiermee creëert u op elk moment van de dag de ideale lichtinval en ambiance.

Het grote voordeel van aluminium is dat het niet roest of rot. Hierdoor zijn aluminium shutters ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ook na langdurig gebruik blijven ze hun fraaie uitstraling behouden. Bovendien maken wij de Fractions shutters precies op maat, zodat ze perfect aansluiten bij uw interieur. Of uw stijl nu modern, klassiek of industrieel is, er is altijd een passende Fractions shutter voor uw woning. Voor wie in Eindhoven woont en op zoek is naar een sfeerbepalend element, zijn deze shutters dé keuze.

Enkele kenmerken van onze Fractions shutters:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Ervaar zelf de bijzondere lichtspeling die onze shutters bieden!

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Bent u op zoek naar de ideale balans tussen functionaliteit en esthetiek voor uw ramen? Duik dan in onze uitgebreide brochure waarin ons complete assortiment aan Fractions shutters wordt gepresenteerd. U wordt niet alleen geïnformeerd over de vele voordelen en het gebruik van de Fractions shutters, maar u kunt zich ook laten inspireren door talloze afbeeldingen van deze shutters in diverse interieursettings. Ongeacht uw smaak, er is een ambiance voor elke interieurstijl. Ontdek zelf of de Fractions de ultieme shutteroplossing voor uw huis in Eindhoven zijn.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist

Duurzaamheid ontmoet Design

Fractions aluminium shutters van Luvifem zijn enorm vormen een design geheel met uw woning of bedrijfspand. Hoewel in eerste instantie gericht op moderne inrichtingen, zijn ze eigenlijk design agnostisch. Zo passen ze evengoed bij klassieke en landelijke stijlen. Aanvullend is dit product enorm onderhoudsvriendelijk, robuust en duurzaam voor vele jaren gebruiksplezier.

Wij adviseren u graag in Eindhoven

Wilt u inspiratie opdoen welke shutters, ofwel Fractions, het beste passen in uw woning of bedrijfspand in Eindhoven of omgeving? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom. We hebben diverse Fractions shutters opgesteld zodat u de verschillende opties zelf kunt ervaren.

Onze shutters zijn ook te bestellen via onze webshop. Lekker makkelijk en we komen de shutters ook bij u thuis inmeten en installeren. Graag tot snel.