Aluminium shutters

Als u op zoek bent naar stijlvolle raambekleding die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, dan zijn Fractions aluminium shutters zeker het overwegen waard. Deze shutters geven uw woning niet alleen een elegante uitstraling, maar zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Zo houdt het licht op elegante wijze tegen wat het wooncomfort uitermate kan verwogen. Bent u benieuwd naar opties? Lees dan verder of plan direct een afspraak op maat in. We komen graag bij u langs of verwelkomen u in onze showroom.

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Aluminium Shutters: duurzaam als design

Fractions shutters zijn anders dan standaard shutters, want i.p.v. lamellen die van horizontaal naar verticaal draaien en daarmee een relatief groot oppervlak dat stof aantrekt creëert en die regelmatig schoongemaakt moeten worden, zijn de Fractions aluminium shutters opgebouwd uit een schuifmechanisme met twee panelen met uitgestanste designs/patronen waarmee een tot op de millimeter bepaalde lichtdoorlatendheid gecreëerd kan worden zonder oppervlakten te creëren die regelmatig schoongemaakt of onderhouden hoeven te worden. En mocht u dan toch de raamdecoratie gedeeltelijk of in zijn geheel willen verwijderen – om bijvoorbeeld de ramen te lappen – dan kan dat eenvoudig via het stalraamprincipe.

Aluminium shutters zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ze duurzaam en sterk maakt. Het materiaal is sterk, licht en bestand tegen corrosie, waardoor het de perfecte keuze is voor huiseigenaren die willen genieten van de voordelen van shutters zonder zich zorgen te maken over slijtage en beschadiging. Ze zijn bestand tegen vocht en zonlicht en hebben daardoor een lange levensduur. Bovendien zijn ze zoals eerder gezegd gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een druk leven.

Maar naast hun duurzaamheid zijn aluminium shutters ook een stijlvolle raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze passen bij elk interieur.

Kortom een functionele en enorm stijlvolle raamdecoratie.

Volledige controle over lichtinval met Fractions aluminium shutters in woonkamer
Luvifem te Best is dé specialist in Fractions aluminium shutters

Maatwerk binnen uw woning

Bij Luvifem begrijpen we als geen ander dat iedere woning anders is en dat ieder interieur zijn eigen unieke uitstraling heeft. Daarom bieden wij maatwerk aluminium shutters aan die perfect passen bij uw woonwensen. Wij zorgen ervoor dat de shutters volledig op maat worden gemaakt en passen bij uw raampartijen en interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld shutters laten plaatsen voor draaikiepramen, openslaande deuren of standaard ramen en deuren. Hierdoor passen ze perfect bij uw interieur en zorgen ze voor een uniforme uitstraling. Ook zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, vanwege de waterbestendige eigenschappen van aluminium. Bovendien zijn ze perfect te combineren met andere raamdecoratie zoals gordijnen. Maar ook horren en/of buitenzonwering.

Luvifem levert de Fractions alumium shutters ook volledig zorgen vrij van advies tot inmeting – waarna het maatrisico overgenomen wordt – tot professionele montage service en eventuele service. Vanzelfsprekend worden Fractions alumiunium shutters altijd geleverd met garantie. Tenslotte is er veel oog voor eigen smaak. Zo bieden we – behalve bij het Louvre design/patroon – zelfs de mogelijkheid tot Duo Tone, waarbij ieder van de twee eigen panelen binnen het schuifsysteem een andere kleur heeft en wordt de hoogte van de designs/patronen tussen meerdere Fractions in dezelfde ruimte op elkaar afgestemd.

Assortiment aluminium shutters bij Luvifem

Bij Luvifem vindt u het gehele assortiment Fractions aluminium shutters in diverse kleuren, maten en stijlen. De kleuren variëren van klassiek wit tot modern zwart, maar ook de meeste andere kleuren zoals grijs en zilver behoren tot de mogelijkheden. Designs/patronen variëren van Madness via Hexagon, Flower, Cleopatra’s eye long, Cleopatra’s eye short, Diamond, Louvre 40mm recht, Louvre 40mm afgerond, Louvre 48mm recht tot Louvre 48mm afgerond. En waar gevraagd leveren wij maatwerk oplossingen voor specifieke toepassingen zoals een Expandable trailer.

Aluminium shutters kopen? Wij staan voor u klaar

Als u geïnteresseerd bent in aluminium shutters, dan kunt u bij Luvifem terecht voor deskundig advies en maatwerk. Onze vakmensen kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een professionele installatie. Zo kunt optimaal genieten van uw nieuwe raambekleding. Bovendien bieden wij een uitstekende service en garantie op al onze producten.

Wilt u ook de elegantie en duurzaamheid van aluminium shutters in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met Luvifem en ontdek de mogelijkheden.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist