Horren voor ramen zijn de ideale oplossing voor mensen die frisse lucht willen binnenlaten zonder dat er vervelende insecten of ander ongedierte binnenkomt. Het is niet alleen fijn om ‘s nachts het raam open te kunnen laten, maar het is ook gezonder omdat er frisse lucht binnenkomt. Bij Luvifem kunt u terecht voor maatwerk horren voor uw ramen. Wilt u meer weten over raamhorren? Leest u dan verder.

Laat verkoeling binnen en insecten buiten

Horren voor ramen zijn de perfecte oplossing voor mensen die graag hun ramen open willen laten, maar geen insecten binnen willen hebben. Vooral in de zomer kan het erg warm worden in huis en is het fijn om ‘s nachts het raam open te zetten. Met horren voor ramen kunt u zonder zorgen genieten van de frisse lucht en blijven de insecten buiten. Dit is niet alleen fijn voor mensen, maar ook voor huisdieren die graag in de buurt van een open raam zitten. Daarnaast zijn raamhorren ook nog eens een duurzame oplossing. In plaats van het gebruik van schadelijke insecticiden of andere bestrijdingsmiddelen, kunt u met horren op een milieuvriendelijke manier insecten buiten houden.

Maatwerk horren voor uw ramen

Als u besluit om horren voor uw ramen te kopen, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten horren verkrijgbaar zijn. Het is daarom verstandig om horren op maat te laten maken. Dit zorgt ervoor dat de horren perfect passen bij uw ramen en er geen kieren zijn waar insecten doorheen kunnen kruipen. Bij Luvifem bieden wij maatwerk horren voor uw ramen. Dit betekent dat onze horren perfect passen bij uw ramen en dat er geen ruimte is voor insecten om binnen te komen. Wij meten uw ramen nauwkeurig op en maken de horren op maat. Dit zorgt ervoor dat onze horren niet alleen effectief zijn, maar ook mooi en stijlvol. Onze horren worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze lang mee en kunnen ze jarenlang plezier bieden.

De keuzes bij Luvifem

Bij Luvifem heeft u de keuze uit verschillende soorten horren voor uw ramen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor plissé horren, rolhorren of vaste horren. Plissé horren zijn erg handig omdat deze ingeklapt kunnen worden als u ze niet nodig heeft. Rolhorren zijn erg effectief en kunnen gemakkelijk worden opgerold als u ze niet nodig heeft. Vaste horren zijn het meest geschikt als u de horren het hele jaar door wilt laten zitten.

Horren raam kopen bij Luvifem

Bij Luvifem kunt u gemakkelijk en snel horren voor uw ramen kopen. Wij bieden een ruim assortiment aan horren, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Daarnaast bieden wij ook een professionele inmeet- en installatieservice aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw horren op de juiste manier worden geplaatst.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: