Ieder jaar kijken we uit naar de warmere seizoenen. Lekker in en om huis genieten! Echter worden weersomstandigheden door iedereen anders ervaren. Zo kijkt de een uit naar zonlicht in de woonkamer of op het terras, waar de ander toch liever schaduw opzoekt. Tevens zijn we milieu- en kostenbewust en kiezen we waar mogelijk woning-isolerende producten. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede opties om de weersomstandigheden beter naar ieders wens te zetten.

In Luvifem vindt u dé specialist om u te adviseren betreffende de mogelijkheden en om u vervolgens eventueel van A tot Z te ontzorgen.

Hier vindt u een basisbeschrijving van de opties op het gebied van zonwering en woningisolatie.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frames leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

Afstandsbediend (o.a. Somfy)

Frames leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele doekopties

Ontdek ons aanbod aan zonwering

Of u nu op zoek bent naar zonneschermen tot knikarmschermen en van zonnescreens tot rolluiken: het is allemaal beschikbaar bij Luvifem. Ons aanbod wordt gekenmerkt door echte Nederlandse zonwering en dat merkt u dan ook aan de kwaliteit. Bent u daarnaast naast praktisch ook van een ongekend design binnen uw woning? Dan zijn onze Fractions shutters zeker het bekijken waard. Het maakt daarom niet wat uw wensen zijn, voor ieder budget en iedere wens heeft Luvifem wel een passend product beschikbaar.

Hoge kwaliteit en op maat

Bij Luvifem kunt u kiezen tussen standaard zonweringsmodellen of zelf uw zonwering volledig samenstellen. Wij bieden ook maatwerk zodat uw zonwering altijd perfect aansluit bij uw woning. Op deze manier heeft u bij Luvifem altijd de optie om te kiezen voor topkwaliteit en een ruime keuze, of juist voor een voordelige prijs.

Rolluiken


Screens


Knikarmschermen


Uitvalschermen


Verandazonwering


Pergolazonwering