Shutters zijn niet alleen meer een gewild product om hun functionele eigenschappen, maar vandaag de dag een populaire raamdecoratie. Met shutters houdt u op een stijlvolle manier licht buiten. Bent u daarom op zoek naar zonwering, maar wilt u ook een luxe of trendy stijl creëren in uw woning? Dan kunt u haast niet om shutters heen. Kom meer te weten over de shutters van Luvifem.

Het verschil tussen shutters en Fractions

Fractions zijn aluminium shutters die u binnen voor het raam plaatst. Ze bestaan uit twee panelen met een schuifmechanisme, daardoor kunt u ze makkelijk openen en de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten. Zo bepaalt u zelf de perfecte lichtinval en sfeer in iedere ruimte, op ieder moment van de dag.

Aluminium Fractions kunnen in elke kamer en voor elk raam geplaatst worden (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer). Ze worden geheel op maat gemaakt, zodat ze naadloos in het kozijn vallen. De verschillende designs en kleuren zorgen ervoor dat er altijd een model bij uw woonstijl past. Fractions zijn echte sfeermakers, ze geven de ruimte een moderne en industriële uitstraling!

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden: