Knikarmscherm op maat

Geen enkel terras is hetzelfde en eenieder van ons heeft andere wensen. Natuurlijk geldt hetzelfde voor knikarmschermen. Zo wil de één een eenvoudig zonnedoek tegen geringe kosten en de ander een luxe product volledig afgestemd op de ‘look & feel’ van de woning en aangesloten op het huisautomatiseringsysteem. Wilt u ook genieten van een knikarmscherm op maat voor uw terras? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Ontdek de meerwaarde van een knikarmscherm op maat

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert bij gebruik en volledig in een cassette aan uw gevel verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kan een knikarmscherm een goede oplossing voor u zijn. Echter vanzelfsprekend komen zij alleen volledig tot hun recht als knikarmschermen op maat gemaakt en gemonteerd worden.

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Somfy aansturing mogelijk

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Rolmaat Luvifem levert maatwerk tot op de millimeter

Maatwerk

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Vele hand- en wandzender opties

Somfy aansturing mogelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot knikarmschermen. U kunt uw knikarmscherm eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Een eindeloze keuze met knikarmschermen op maat van Luvifem

Bij Luvifem kunt u uw knikarmscherm volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, frame- en doekkleur, maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, sensoren, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

Een knikarmscherm op maat geeft diverse montagemogelijkheden

De productkeuze en samenstelling van een knikarmscherm zijn maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van échte knikarmspecialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken. Zo bespreken wij waar naar onze inschatting nodig de beperkingen en uitdagingen betreffende knikarmschermen met u waaronder of uw gevel bestand is tegen de (hefboom)krachten van een knikarmscherm (zonder of met verlengde kapsteunen die bepaalde krachten kunnen ondervangen); bijvoorbeeld in het geval een ouder en/of enkellaags gebouwen en/of aanbouw. In sommige gevallen zullen wij ook alternatieve oplossingen met u bespreken zoals een pergolazonwering en/of terrasoverkapping. Hierdoor komt u met de benodigde informatie tot een onderbouwd besluit.

Daarnaast loopt u door onze inmeetservice geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Knikarmscherm op maat kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsknikarmschermen. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een knikarmscherm. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u een knikarmscherm op maat overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw knikarmscherm volledig op uw wensen aansluit.