Eenieder van ons heeft andere wensen en geen enkel huis is hetzelfde. Natuurlijk geldt hetzelfde voor zonwering screens. Zo wil de een op zonnige dagen tijdens het thuiswerken op haar favoriete plek in huis haar beeldscherm kunnen gebruiken en de ander minder inkijk zonder het uitzicht naar buiten te belemmeren. Wilt u ook genieten van screens op maat voor uw woning? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Een screen naar al uw wensen

Bij Luvifem kunt u uw zonwering screens volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, frame- en zonnedoekkleur(en), maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden. Dat gezegd is de productkeuze en samenstelling maar één aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van zonweringspecialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken, loopt u geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot zonwering screens. U kunt uw screens eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

De keuzemogelijkheid van screens op maat

Het mooie van screens op maat is, dat de keuzemogelijkheid door u wordt bepaald. Naast standaard opties, zoals geritste en ongeriste screens, heeft u bij screens op maat ook de keuze uit een tal van verschillende doeken en gedetailleerde afwerkingen. Zo krijgt u een product die tot in detail kwaliteit uitstraalt. Verder is het gebruiksgemak ook geen ondergeschoven kindje. Met de elektrisch aangedreven opties van Somfy of met SOLAR hoeft u uw stoel niet meer uit om uw screens te bedienen. We geven u altijd een uitgebreid advies voor welke opties het beste aansluit bij uw wensen. Kortom voor iedere wens en budget zijn er goede opties bij Luvifem.

Buitenaanzicht zonnescreens en Fractions aluminium shutters aan moderne nieuwbouw bungalow in diverse gebruiksposities

Voor wie wij screens op maat leveren

Ontdek de veelzijdigheid van op maat gemaakte screens bij Luvifem voor iedere gebruiker. Bij Luvifem zijn we er namelijk zowel voor de consument als zakelijke klant. We bieden dan ook diverse voordelen, zoals:

 • Woningen: Creëer privacy en bescherming in stijl. Geniet van privacy en bescherming tegen felle zonnestralen met onze screens op maat voor ramen, deuren, serres en veranda’s. Onze op maat gemaakte screens combineren functionaliteit met een prachtig uitzicht naar buiten.
 • Kantoren en commerciële gebouwen: Stijlvolle gevels en efficiënte zonwering. Uw kantoor is uw visitekaartje en u wilt dan ook stijl uitstralen. Daarnaast biedt zonwering een toegevoegde waarde voor uw klanten of medewerkers om een comfortabele werkomgeving te creëren. Daarnaast bespaart u energie door het verminderen van kunstmatige verlichting.
 • Horecagelegenheden: Intieme sfeer en bescherming voor uw gasten. Maak van uw terras een intieme en beschermde ruimte met onze op maat gemaakte screens. Bied uw gasten bescherming tegen wind, regen en nieuwsgierige blikken, terwijl u tegelijkertijd een aantrekkelijke buitenruimte creëert. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende uitstraling, maar op deze manier kunt u ook langer gebruik maken van bijvoorbeeld uw terras met veranda, wat extra omzet kan opleveren.
 • Speciale toepassingen: Unieke oplossingen voor unieke architectuur. Heeft u dakramen, schuifpuien en andere lastige plaatsingen voor uw screens? Dan bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw unieke architecturale kenmerken. Het is aan te raden om in deze gevallen contact met ons op te nemen, zodat we een voorstel op maat kunnen maken voor levering als installatie van uw screens.

De voordelen van het zelf samenstellen van screens

Bij standaard maten bent u altijd gebonden aan specifieke opties of modellen. Wanneer u voor maatwerk kiest, dan kunt u de screen van rol tot aandrijving tot producteigenschappen samenstellen. Het resultaat is een screen die niet alleen volledig op uw wensen aansluit, maar ook naadloos bij uw woning past. De mooiste resultaten worden dan ook met onze screens op maat gemaakt. We gaan graag samen met u in gesprek om iets schitterends te creëren.

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem
Een breed assortiment zonnescreen doek kleuren standaard verkrijgbaar bij Luvifem
Stalen van kleureopties rolluiken bij Luvifem

Screens op maat kopen en plaatsen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitszonwering screens. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een screen. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u screens op maat overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw screens volledig op uw wensen aansluiten.

Veelgestelde vragen over screens op maat

Bij standaard maten bent u altijd verbonden aan verschillende opties of modellen. Wanneer u voor maatwerk kiest, dan kunt u de screen van rol tot aandrijving tot producteigenschappen samenstellen. Het resultaat is een screen die niet alleen volledig op uw wensen aansluit, maar ook naadloos bij uw woning past. De mooiste resultaten worden dan ook met onze screens op maat gerealiseerd. Bij Luvifem gaan we graag samen met u in gesprek om iets schitterends te creëren.

Het proces begint bij een gedegen advies. Na uw keuze voor een Luvifem screen op maat komen wij altijd bij u thuis om naast het opnemen van de exact benodigde maten, uw kleurkeuze en zonwering screen bedieningsvoorkeur, ook de montage mogelijkheden te bepalen. Met deze inmeetinformatie voorkomen wij inkoop- en montagevoorbereidingsfouten en kunnen wij het maatrisico op ons nemen.

Onze montagedienst sluit naadloos aan op onze inmeting. Nadat uw screens op maat geproduceerd zijn, komen onze monteurs tijdig op de vooraf afgesproken datum met de benodigde materialen bij u aan huis. Zij nemen dan eerst – waar gewenst – samen met u de voorgenomen montageactiviteiten met u door en gaan vervolgens aan de slag. Zodra gereed worden de gemonteerde producten aan u overhandigt inclusief benodigde bedieningsuitleg. Natuurlijk nemen wij onze productverpakkingsmaterialen ook weer netjes mee bij vertrek.

Tenslotte heeft u omdat wij uw product gemonteerd hebben naast de zekerheid van garantie op het product ook garantie op de montage.