Horren voor schuifpuien

Als u in een huis woont met schuifpuien, dan weet u hoe handig deze zijn. Schuifpuien zorgen voor extra lichtinval, zijn ruimtebesparend en creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Maar wat als u last heeft van insecten in huis? Horren voor schuifpuien zijn de ideale oplossing. Wilt u meer weten? Leest u dan verder.

Geniet van op maat gemaakte oplossingen

Als u besluit om horren voor uw schuifpui aan te schaffen, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten horren verkrijgbaar zijn. Het is daarom verstandig om horren op maat te laten maken. Dit zorgt ervoor dat de horren perfect passen bij uw schuifpui en er geen kieren zijn waar insecten alsnog hun weg door kunnen vinden. Bij Luvifem bieden wij maatwerk horren voor uw schuifpui. Dit betekent dat onze horren perfect passen bij uw schuifpui en dat er geen ruimte is voor insecten om binnen te komen. Wij meten uw schuifpui nauwkeurig op en maken de horren op maat. Dit zorgt ervoor dat onze horren niet alleen effectief zijn, maar ook mooi en stijlvol. Onze horren worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze lang mee en kunnen ze jarenlang plezier bieden.

De voordelen van een schuifpui met hor

Een schuifpui met hor biedt verschillende voordelen. Ten eerste houdt het insecten buiten. Dit is vooral handig in de zomer wanneer muggen en andere insecten op zoek gaan naar een koele plek of zoetigheid. Met een hor kunt u de schuifpui openhouden zonder u zorgen te maken over ongewenste bezoekers.

Een ander voordeel van een schuifpui met hor is dat het de luchtkwaliteit verbetert. Met de hor open krijgt u frisse lucht binnen zonder dat u last heeft van insecten. Dit is vooral handig als je allergisch bent voor pollen en andere allergenen.

Ons assortiment aan horren voor schuifpuien

Bij Luvifem bieden we verschillende soorten horren aan, waarbij de plissé hordeur van gereputeerde Nederlandse producent Unilux veruit de beste oplossing en gekozen optie is voor schuifpuien. Dit is een op maat gemaakte hordeur die volledig in de deuropening verdwijnt wanneer deze niet in gebruik is. De plissé hordeur is zeer gebruiksvriendelijk en biedt optimale bescherming tegen insecten. Vanzelfsprekend is de plissé hordeur in de meeste kleuren en afmetingen te verkrijgen.

Voor levering als installatie

Bij Luvifem bieden we niet alleen horren voor schuifpuien aan, maar we verzorgen het gehele process van inmeting (waarna wij het maatrisico op ons nemen), leveren en installeren we deze ook. Onze horren worden altijd op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij uw schuifpui. We maken graag een afspraak om u van passend advies te voorzien.

Tenslotte, in het geval dat u toch liever zelf aan de slag gaat met inmeten en installeren, dan kunt u via de linkjes op deze website ook zonder onze tussenkomst direct uw materialen bij onze leverancier Unilux bestellen.

Horren voor schuifpuien kopen bij Luvifem

Als u op zoek bent naar horren voor schuifpuien, bent u bij Luvifem aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan horren van hoogwaardige kwaliteit die speciaal op maat worden gemaakt voor uw schuifpui. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Bent u geïnteresseerd in horren voor schuifpuien of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag verder en geven u graag een advies op maat.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: