De keuken is een centrale ruimte in ieders woning. Om snel een boterham of salade klaar te maken, uitgebreid te koken en te vermaken of gewoon een fijne ruimte om een boek te lezen of op uw laptop een vakantie uit te zoeken.

In Nederland wordt veel waarde gehecht aan functionaliteit, maar ook aan een esthetisch doordacht keukenontwerp. Dit geldt waarschijnlijk ook voor u. Mocht u daarbij op zoek zijn naar bijpassende raamdecoratie? Dan passen shutters waarschijnlijk perfect bij u.

Praktisch gezien zijn Fractions namelijk robuust, geen kookgeuren absorberend, weinig onderhoud – maar wanneer nodig – makkelijk schoon te maken. Daar tegen over zijn Fractions shutters zeker ook mooi, luxe uitstralend en volledig af te stemmen op uw interieurstijl. Op deze informatieve pagina laten wij alvast een paar voorbeelden zien ter uw inspiratie.

De modern of juist klassiek gestijlde eetkeuken

Naast de functionele voordelen, zijn Fractions shutters geliefd vanwege de diversiteit aan esthetische mogelijkheden. Zo worden ze altijd voor u ingemeten en gemonteerd, zijn ze in de meeste RAL kleuren verkrijgbaar als ook een grote diversiteit aan patronen. Op deze manier is er altijd een combinatie die perfect aansluit op uw interieur. En hierbij maakt het niet uit of u een neutrale of juist uitgesproken raamdecoratie zoekt.

Aluminium shutters in keuken in zwart van het merk Fractions
Zand gekleurde shutters in hedendaags ingerichte keuken

De oplossing voor speciale locaties

Fractions shutters zijn – in tegenstelling tot traditionele shutters – gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium en bevatten géén lamellen die draaien (en dus stof / vuil opvangen), maar zijn opgebouwd uit twee dunne robuste platen die over elkaar schuiven. Geuren worden dus niet geabsorbeerd en mocht er dan toch een keer spaghetti carbonara of iets dergelijks spetteren, dan veegt u dat simpelweg weer af. Ideaal.

Robuust zwarte shutters in keuken (dicht)
Robuust zwarte shutters in keuken (open)

Van grote raampartijen tot een klein draai-kiepraam

Fractions shutters zijn altijd maatwerk en worden dus voor uw situatie en uw wensen geproduceerd. Daarbij zijn ook de grote raampartijen, noch kleine ramen geen enkel probleem.

Verticale shutters in zwart in moderne woning

Luvifem, uw adres voor Fractions shutters

Mocht u meer willen weten en/of Fractions shutters willen aanschaffen – eventueel zelfs in combinatie met buitenzonwering en/of horren, neemt u dan contact op met Luvifem. Wij helpen u graag en u wordt door ons volledig ontzorgt.