Isolerende rolluiken

De zomers in Nederland worden met het toenemende aantal zonuren steeds warmer waardoor het binnenshuis al snel niet zo prettig meer is om te verblijven. Op koelere dagen – met name in de herfst en winter – is het daarnaast steeds belangrijker om te isoleren om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden waardoor u minder hoeft bij te warmen en u dus energie bespaart.

Ons assortiment aan rolluiken is zorgvuldig samengesteld om u te helpen met deze uitdagingen.

Gefotografeerd met warmtebeeldcamera

Wilt u ook isolerende rolluiken aan uw woning en besparen op uw energierekening? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Hoe werken isolerende rolluiken?

Isolerende rolluiken creëren een effectieve (lucht-, zon- maar ook geluid-) buffer waardoor invloeden van buiten minder grip krijgen op de situatie in uw woning. Hierdoor hoeft u in de koude seizoenen minder bij te warmen en in de warme seizoenen minder te koelen, waardoor u direct bespaart op uw energiekosten.

Voor wat betreft het isolerende (lucht-, zon- maar ook geluid-) buffer kan er tevens een vergelijk getrokken worden met de zon en/of winterdeken die u wellicht op uw geparkeerde auto legt bij zonnige dagen en/of vrieskoude. Warmtevorming vindt plaats op het moment dat zonlicht uw glas raakt. De zon en/of winterdeken zorgt er in het geval van de geparkeerde auto voor dat dit niet gebeurt en de opwarming van uw auto vertraagt. Isolerende rolluiken realiseren hetzelfde voor uw woning.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

De voordelen van isolerende rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen waaronder de isolerende eigenschappen; warmte, koude, maar ook geluid en licht. Dit is niet alleen een voordeel voor ieder, maar vooral wanneer u tijdens het weekend van uitslapen houdt of nachtdienst werkt en in een buurt met kinderen of doorgewinterde klussers woont. Tevens isoleert u uw woning waardoor u op uw energierekening bespaart. Echter komen rolluiken deze voordelen vanzelfsprekend pas volledig tot hun recht als rolluiken op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Hoeveel kan een isolerend rolluik u besparen?

Door de isolerende werking van rolluiken gaat er minder warmte uit uw woning verloren en hoeft u minder te verwarmen. Rolluiken vormen een duurzame oplossing waarmee tot wel 7 graden temperatuurverschil gerealiseerd kan worden. Hoe groter de woning wordt, hoe meer u daarmee op uw energierekening kan besparen.

De mogelijkheden van isolerende rolluiken

Bij Luvifem kunt u uw isolerende rolluiken volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, lamelgrootte, frame- en lamellenkleur(en), maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, geluiddempende cassette, design onderlijst, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

Dat gezegd is de productkeuze en samenstelling maar één aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van isolerende rolluikspecialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken, loopt u geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Isolerende rolluiken kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsrolluiken van Nederlandse bodem in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. Zo combineren we de voordelen van een uitstekend product met een optimale service. Vele tevreden klanten gingen u dan ook voor. Mocht u isolerende rolluiken overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u.