Horren voor dubbele deuren

Als u een huis heeft met dubbele deuren, dan is het belangrijk om te zorgen dat er geen insecten naar binnen komen. Horren zijn de ideale oplossing hiervoor. Met de opties van tegenwoordig kunt u daarnaast ook op een stijlvolle manier uw huis van horren voorzien. Wilt u meer weten? Leest u dan verder.

Stijlvolle horen voor dubbele deuren

Veel mensen associëren horren met onaantrekkelijke, goedkoop plastic schermen die niet bij het interieur passen. Tegenwoordig zijn er echter veel stijlvolle opties beschikbaar, die niet alleen bij uw interieur passen, maar er ook aan bijdragen.

Verreweg de de meest populaire optie voor dubbele deuren zijn plissé hordeuren. Deze horren hebben een geplooide structuur, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen dan traditionele hordeuren. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw interieur.

Dubbelle plissé hordeuren bieden niet alleen een goede bescherming tegen insecten, maar u behoudt ook het zicht naar buiten. Horren hoeven dus zeker niet alleen functioneel te zijn, ze kunnen ook stijlvol zijn. Er zijn verschillende soorten horren die passen bij de uitstraling van uw huis.

Waarom kiezen voor horren voor dubbele deuren

Horren voor dubbele deuren bieden verschillende voordelen. Ten eerste zorgen ze ervoor dat er geen insecten naar binnen kunnen komen. Dit is niet alleen prettig omdat u zo geen last heeft van vliegen en muggen, maar het is ook hygiënisch. Ten tweede zorgen horren voor frisse lucht in huis. Als het warm is buiten, dan kunt u de deuren openzetten zonder dat er insecten naar binnen komen. Hierdoor creëert u een aangename temperatuur in huis zonder dat u last heeft van insecten. Ten derde zijn horren duurzaam en gaan ze lang mee. Hierdoor hoeft u niet elk jaar nieuwe horren aan te schaffen, wat op den duur kostenbesparend is. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat ze er altijd spik en span bijstaan. Tenslotte voorkomen ze dat er stof en bladeren naar binnen waaien, wat de ruimte fris en schoon houdt.

Mogelijkheid tot plaatsing door Luvifem

Als u horren voor dubbele deuren gaat aanschaffen, dan is het belangrijk dat deze goed ingemeten en geplaatst worden. Bij Luvifem bieden we de mogelijkheid tot inmeting en plaatsing van de horren. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw maatwerk horren perfect worden geplaatst en afgesteld, zodat u er jarenlang plezier van heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het plaatsen van de horren, wij regelen het voor u.

Horren voor dubbele deuren kopen bij Luvifem

Bij Luvifem kunt u verschillende soorten horren voor dubbele deuren kopen. We bieden horren in verschillende kleuren en met verschillende soorten gaas. Zo kunt u de hor kiezen die perfect past bij uw woning en wensen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot plaatsing van de horren, zodat u zeker weet dat ze goed worden geplaatst en afgesteld. Bij Luvifem staan we voor kwaliteit en service, dus u kunt altijd rekenen op goede producten en een goede service.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: