Vanaf uw bureaustoel of volledig geautomatiseerd uw zonwering screens bedienen? Met elektrische zonwering screens kan het! Elektrische screens zijn een efficiënte en moderne oplossing voor het afschermen van uw woning en/of overkapping. Ze zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of een (wind- en/of zon) sensor. Onze elektrische zonwering screens zijn verkrijgbaar in een scala van stijlen en maten, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in elk gebouw. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

Het gemak van elektrische screens

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor elektrische screens. De reden die we bij Luvifem het meeste horen is dat het uitzicht minimaal wordt belemmert en de cassette in zijn geheel in de gevel kan worden verwerkt. Zo ziet u de screens niet wanneer u de screens niet in gebruik hebt. Het voordeel van elektrische screens is verder dat deze u extra gemak biedt op een handmatig systeem. Zo hoeft u bij de Somfy IO handzender er zelfs uw stoel of bank niet voor uit.

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot zonwering screens. U kunt uw screens eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Een grote keuze mogelijkheid aan elektrische screens voor buiten

Er zijn enorm veel mogelijkheden betreffende elektrische zonwering screens. Hierbij de hoofdoverwegingen in het kort samengevat:

Ongeritst of geritst

Wat betreft elektrische screens, dan heeft u twee verschillende keuzes. De geriste screens bestaan uit een zonnedoek welke via de geleiders wordt uitgerold voor uw raam. Dit zorgt voor een zo naadloos resultaat waardoor dit de meest populaire optie van het moment is.

Kleuren en productontwerp

Wanneer u het soort screens heeft gekozen, dan begint het samenstellen van uw persoonlijke screen. U heeft hierbij de keuze uit een groot scala aan verschillende kleuren, ontwerpen als kwaliteitsniveaus. Zo zijn luxe screens voorzien van extra opties zoals een onderlijst als niet zichtbare schroefjes waardoor uw screen er ongekend strak uitziet.

Aandrijving, sensors en automatisering

Als laatst is er de aandrijving. Hierbij heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische aandrijving. Bij een elektrische aandrijving heeft u daarnaast de keuze om de screens te automatiseren via sensors. Zo heeft u geen omkijken naar een perfect zonverweerde woning. Wanneer er geen bekabeling naar uw nodig is, dan kunt u de keuze maken voor een SOLAR screen.

We hebben een tal aan opties bij Luvifem, de keuze is aan u.

De oplossingen aan bedieningsmogelijkheden

Binnen de elektrische zonwering screens zijn verschillende keuzes te maken als het op bedieningsmogelijkheden aankomt. Hierbij een opsomming van de drie meest gangbare elektrische screen uitvoeringen:

Elektrisch – extern gevoed en bekabeld – op vaste wandschakelaar

Bij deze uitvoering wordt er een wandschakelaar op een vaste locatie binnen in uw huis nabij het betreffende screen geplaatst. Er is externe voeding benodigd om het screen te kunnen gebruiken. De bekabeling wordt door gespecialiseerde monteurs door uw kozijn of buitenwand binnenpands gebracht. U benodigd geen handkracht en de productkosten van deze uitvoering zijn relatief laag. Deze uitvoering is niet ontworpen om aan te sluiten op een huisautomatisering (‘home control’) systeem.

Elektrisch – extern gevoed en bekabeld – op Somfy IO handzender

Bij deze uitvoering ontvangt u één of meerdere handzenders van het merk Somfy die u op een willekeurige plaats in uw woning kunt ophangen of opbergen (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie). Er is externe voeding benodigd om het screen te kunnen gebruiken. De bekabeling wordt door gespecialiseerde monteurs door uw kozijn of buitenwand binnenpands gebracht. U benodigd geen handkracht en deze uitvoering is ontworpen om eventueel ook aan te sluiten op een huisautomatisering (‘home control’) systeem dat overweg kan met de protocollen van het merk Somfy.

Elektrisch – zelfvoorzienend zonder externe bekabeling – op Brel handzender

Bij deze uitvoering ontvangt u één of meerdere handzenders van het merk Brel die u op een willekeurige plaats in uw woning kunt ophangen of opbergen (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie). Er is géén externe voeding benodigd om het screen te kunnen gebruiken, want deze uitvoering is uitgerust met een opgebouwd SOLAR / zonnepaneeltje en ingebouwde accu die de motor van de benodigde stroom voorzien (ook gedurende een periode zonder zon-/daglicht). Er wordt dan ook geen bekabeling door uw kozijn of buitenwand binnenpands gebracht. U benodigd geen handkracht en deze uitvoering is ontworpen om eventueel ook aan te sluiten op een huisautomatisering (‘home control’) systeem dat overweg kan met de protocollen van het merk Brel.

Elektrische screens kopen en plaatsen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteits elektrische zonwering screens van Nederlandse bodem in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. We werken daarnaast op maat zodat uw screen altijd perfect past bij uw woning. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een screen. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u elektrische screens overwegen en meer willen weten? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.