Rolluiken aan uw woning of bedrijfspand in Eindhoven biedt vele voordelen. Denkt u bijvoorbeeld naast de isolerende werking waarmee u beter controle op uw binnenklimaat heeft en bespaart op uw energierekening, aan de geluiddempende-, inbraak vertragende- en privacy verbeterende werking.

De partij voor maatwerk oplossingen in de regio

Om echt de beoogde voordelen van rolluiken te verkrijgen, is een perfecte aansluiting op uw woning / pand noodzakelijk. Aangezien geen enkele woning of pand hetzelfde is, benodigd dit maatwerk. Hiermee bedoelen we producten die tot op de millimeter ingemeten en geproduceerd worden plus samengesteld naar uw wensen. Om deze reden biedt Luvifem enkel maatwerk rolluiken aan.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Het assortiment rolluiken in onze Eindhovense showroom

Luvifem is leverancier onafhankelijk, waardoor het assortiment volledig afgestemd is op de benodigdheden en wensen van haar klanten. Assortiment keuzen zijn onder andere gemaakt op basis van prijs/kwaliteit verhouding, onderhoud vriendelijkheid, levertijd, frame- en lamel kleur opties, aandrijving- en bedieningsopties (inclusief (t)huisautomatisering of wel domotica). Hierdoor heeft Luvifem een passende oplossing voor de meeste klantwensen en technische / locatie uitdagingen. Uiteraard is onze kwaliteit van rolluiken te bezichtigen in onze showroom. Wanneer u al interesse heeft in wat bij ons precies beschikbaar is.

Hierbij een aantal opties uit ons basis assortiment:

Het assortiment Rolluiken van Luvifem

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken, dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan verschillende kwalitatieve en hoogstaande producten. In ons assortiment vindt u:

Rolluik Luvifem

Ons model met standaard kast maten en lamellen. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 3000mm met hoogte tot 3100mm en van 3000mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2700mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard kleuren (cassette, geleiders en lamellen): verkeerswit, grijs, zilver, licht ivoor, licht beige, spar-groen, antraciet, crème, staal blauw en gebroken wit. Tevens: Lichtbruin, roodwijn, donkerbeige, donkerbruin, zwartgrijs, kwartsgrijs en ombergrijs. Aanvullend zijn de volgende trend kleuren (cassette, geleiders en lamellen) verkrijgbaar tegen gereduceerde meerprijs: zwart en golden eiken. Tenslotte zijn ook vele niet-standaard / niet-trend cassette en geleiderkleuren verkrijgbaar tegen volledige meerprijs. Echter let op, dit betreft alleen de cassette en geleiders. De lamellen zijn niet verkrijgbaar in niet-standaard / niet-trend kleuren. Levertijd op niet-standaard en trendkleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Handbediend of elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Rolluik op raam uitgevoerd in antraciet grijs (in gebruik stand)
Rolluik voor raampartij uitgevoerd in antraciet grijs (in gebruik stand)

Rolluik XL Luvifem

Ons XL model. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 4000mm met hoogte tot 3100mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard kleuren (cassette, geleiders en lamellen): verkeerswit, grijs, zilver, licht ivoor, licht beige, spar-groen, antraciet, crème, staal blauw en gebroken wit. Aanvullend is de volgende trend kleur (cassette, geleiders en lamellen) verkrijgbaar tegen gereduceerde meerprijs: zwart. Tenslotte zijn ook vele niet-standaard / niet-trend cassette en geleiderkleuren verkrijgbaar tegen volledige meerprijs. Echter let op, dit betreft alleen de cassette en geleiders. De lamellen zijn niet verkrijgbaar in niet-standaard / niet-trend kleuren. Levertijd op niet-standaard en trendkleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Handbediend of elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus – in bepaalde afmetingen – leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Installatieservice in de Eindhovense regio

Naast de maatwerk productkeuze is een vakkundige inmeting en installatie eveneens zo belangrijk. Ook dit verzorgt Luvifem in Eindhoven en omgeving tot in de puntjes, waardoor u volledig ‘ontzorgd’ wordt.

Het proces begint bij een gedegen advies. Na uw keuze voor een Luvifem rolluik komen wij altijd bij u thuis om naast het opnemen van de exact benodigde maten, uw kleurkeuze en rolluikbedieningsvoorkeur, ook de montage mogelijkheden te bepalen. Met deze inmeetinformatie voorkomen wij inkoop- en montagevoorbereidingsfouten en kunnen wij het maatrisico op ons nemen.

Onze montagedienst sluit naadloos aan op onze inmeting. Nadat uw rolluiken op maat geproduceerd zijn, komen onze monteurs tijdig op de vooraf afgesproken datum met de benodigde materialen bij u aan huis. Zij nemen dan eerst – waar gewenst – samen met u de voorgenomen montageactiviteiten met u door en gaan vervolgens aan de slag. Zodra gereed worden de gemonteerde producten aan u overhandigt inclusief benodigde bedieningsuitleg. Natuurlijk nemen wij onze productverpakkingsmaterialen ook weer netjes mee bij vertrek.

Tenslotte heeft u omdat wij uw product gemonteerd hebben naast de zekerheid van garantie op het product ook garantie op de montage.

Rolluiken kopen in Eindhoven bij Luvifem

Luvifem is dé specialist in rolluiken voor Eindhoven en de omliggende regio. Bij ons kunt u terecht van advies tot maatwerk product inclusief inmeting, installatie en onderhoud.

Indien u op zoek bent naar rolluiken, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen ook u graag verder.

Veelgestelde vragen over zonwering Eindhoven

De Luvifem showroom is vlak bij Eindhoven gelegen aan Spoorstraat 6, 5684AA te Best en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar- als ook eigen vervoer aangezien centraal gelegen direct tegenover het lokale trein- en busstation. Ook kunt u gratis parkeren op eigen terrein of de aangrenzende publieke parkeerplaatsen en bewaakte fietsenstalling.

Luvifem is dé specialist op het gebied van zonwering producten en bijbehorende vakkundige inmeet- en montage service. Het uitgebreide assortiment betreft onder andere rolluiken, (zonne)screens, knikarm- en uitvalschermen, (onder- en bovendakse) veranda-, lichtstraatstraat- en pergolazonwering en Fractions aluminium shutters. Tevens is Luvifem zonwering domotica expert.