Geen enkel huis is hetzelfde en eenieder van ons heeft andere wensen. Hetzelfde geldt voor rolluiken. Zo wil de een energie besparen waar de ander een donkere rustige plek in huis wil creëren om bij te komen na een vermoeiende nachtdienst. Wilt u ook genieten van rolluiken buiten aan uw woning? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Een passend rolluik voor buiten voor iedere woning

De beste plek om rolluiken te plaatsen is aan de buitenkant van het huis. Op deze manier is er genoeg voor de plaatsing van het rolluik en het rolluik is goed tegen de elementen van buiten bestand. Alle rolluiken in ons assortiment zijn dan ook ontwikkeld en uitermate geschikt voor buitenplaatsing en gebruik, zowel esthetisch als functioneel. Bij Luvifem kunt u uw rolluiken volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, lamelgrootte, frame- en lamellenkleur(en), maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, geluiddempende cassette, design onderlijst, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

Dat gezegd is de productkeuze en samenstelling maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van een échte rolluikspecialist bij Luvifem erg belangrijk. Zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken, loopt u geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

De voordelen van het buiten plaatsen van uw rolluiken

Rolluiken buiten hebben vele voordelen waaronder de isolerende eigenschappen; warmte, koude, maar ook geluid en licht. Dit is voor iedereen prettig, maar zeker bij gevoelige slapers in huis zoals jonge kinderen en/of huisgenoten die nachtdiensten werken. Tevens isoleert u uw woning waardoor u op uw energierekening bespaart.

Echter vanzelfsprekend komen rolluiken buiten alleen volledig tot hun recht als rolluiken op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Het isolerend effect van buiten rolluiken

Buiten rolluiken creëren een effectieve (lucht-, zon- maar ook geluid-) buffer waardoor invloeden van buiten minder grip krijgen op de situatie in uw woning. Hierdoor hoeft u in de koude seizoenen minder bij te warmen en in de warme seizoenen minder te koelen, waardoor u direct bespaart op uw energiekosten.

Voor wat betreft het isolerende (lucht-, zon- maar ook geluid-) buffer kan er tevens een vergelijk getrokken worden met de zon en/of winterdeken die u wellicht op uw geparkeerde auto legt bij zonnige dagen en/of vrieskoude. Warmtevorming vindt plaats op het moment dat zonlicht uw glas raakt. De zon en/of winterdeken zorgt er in het geval van de geparkeerde auto voor dat dit niet gebeurt en de opwarming van uw auto vertraagt. Buitenrolluiken realiseren hetzelfde voor uw woning. Daarbij hebben rolluiken ook een isolerende waarde bij koude.

Zie hieronder het verschil in warmte lekkage tussen een woning met als zonder rolluiken:

Gefotografeerd met warmtebeeldcamera

Rolluik buiten kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsrolluiken van Nederlandse bodem in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. Zo heeft u een brede keuze zodat u een rolluik kan kiezen welke volledig bij uw wensen aansluit. Mocht u buiten rolluiken overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u.