Zeker op zolder kan de temperatuur snel oplopen. Het nadeel is alleen dat u in dit geval snel last kunt krijgen van insecten. Met de horren voor een dakraam bent u echter snel van dit probleem af en zijn muggen en vliegen op uw zolder verleden tijd. Zo geniet u van een verfrissende wind, zonder overlast in uw woning. Wilt u meer weten? Leest u dan verder.

Hoogwaardige materialen en ultiem design

Bij Luvifem begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige materialen te gebruiken bij het produceren van horren. Onze dakraam horren zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals aluminium en gaas van glasvezel. Dit zorgt ervoor dat de horren lang meegaan en bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen en wind.

Naast de duurzame materialen die we gebruiken, hebben we ook aandacht besteed aan het ontwerp van onze horren dakraam. We hebben ervoor gezorgd dat onze horren er mooi uitzien en passen bij de uitstraling van uw huis. Het resultaat is een hor die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens goed uitziet.

Welke soorten horren zijn geschikt voor dakramen?

Er zijn verschillende soorten horren die geschikt zijn voor dakramen. Hieronder bespreken we de twee meest populaire opties:

Dakraam rolhorren

Rolhorren zijn een populaire keuze voor dakramen. Deze horren zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Rolhorren dakraam zijn voorzien van een veersysteem, waardoor ze automatisch oprollen wanneer u ze niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de hor niet in de weg zit en u altijd vrij uitzicht heeft.

Dakraam plisséhorren

Dakraam plisséhorren zijn een andere optie die steeds populairder wordt. Deze horren zijn gemaakt van gevouwen gaas, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Plisséhorren zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen. U kunt ze op elke gewenste hoogte openen of sluiten, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid frisse lucht binnen krijgt.

Ons assortiment aan dakraam horren

Bij Luvifem hebben we een breed assortiment aan dakraam horren die geschikt zijn voor verschillende soorten dakramen. Hieronder vind je een overzicht van onze populairste horren:

  • Dakraam rolhor
  • Dakraam plisséhor
  • Dakraam inzethor

Dakraam horren kopen bij Luvifem

Bij Luvifem kunt u gemakkelijk en snel dakraam horren kopen. We hebben een breed assortiment aan horren die geschikt zijn voor verschillende soorten dakramen. Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een mooi design dat perfect past bij uw woning.

We begrijpen dat het belangrijk is om uw huis goed te beschermen tegen ongedierte, en daarom bieden we onze klanten de beste kwaliteit horren tegen betaalbare prijzen. Onze horren zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel van een ongediertevrije en frisse omgeving kunt genieten.

Mocht u vragen hebben over onze dakraam horren, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren over de beste hor voor uw situatie.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: