Heeft u ook zo’n last van insecten in huis tijdens de warme zomermaanden? En wilt u graag de deur(en) openzetten voor verkoeling, maar liever geen insecten binnenlaten? Dan zijn horren voor uw deuren de perfecte oplossing! Geïnteresseerd? Leest u dan verder.

Geniet extra van uw woning

Er zijn diverse redenen waardoor u met hordeuren nog meer geniet van uw woning. Om er een aantal te benoemen:

Houdt insecten buiten

Het meest voor de hand liggende voordeel van deur horren is dat ze insecten buiten houden. Vooral in de zomermaanden zijn muggen en vliegen zeer actief en kunnen ze erg vervelend zijn in huis. Door het installeren van deur horren kunt u van een mug-vrije omgeving genieten zonder dat u een grote investering hoeft te doen.

Ventilatie

Naast het buiten houden van insecten, laten hordeuren ook frisse lucht binnen. Hierdoor kunt u genieten van een frisse en gezonde omgeving zonder het risico te lopen dat er ongewenste bezoekers binnenkomen. Bovendien vermindert het de noodzaak van het gebruik van airconditioning, waardoor u energie en geld bespaart.

Beschermt tegen pollen en stof

Als u last heeft van allergieën, is de kans groot dat pollen en stof uw symptomen verergeren. Hordeuren bieden een barrière tegen deze allergenen, waardoor de luchtkwaliteit in huis verbetert en uw symptomen verminderen.

Insecten weren, niet verdelgen

Deur horren zijn een duurzame oplossing. In plaats van het gebruik van schadelijke insecticiden of andere bestrijdingsmiddelen, kunt u met horren op een milieuvriendelijke manier insecten buiten houden.

Van enkele tot dubbele deuren

Hordeuren zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Bij Luvifem kunt u kiezen uit enkele of dubbele deur horren, afhankelijk van uw behoeften en het beschikbare budget. Enkele deur horren zijn ideaal voor kleinere openingen, zoals die in een slaapkamer of badkamer. Dubbele deur horren zijn beter geschikt voor grotere openingen, zoals die in de woonkamer of de keuken.

De mogelijkheden bij Luvifem

Bij Luvifem hebben we een breed scala aan deur horren om uit te kiezen. Echter veruit de meest gekozen hordeur is de plisséhordeur. Plissé deur horren zijn gemakkelijk te gebruiken en nemen weinig ruimte in beslag wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en zijn geschikt voor zowel enkele als dubbele deuren. Plissé deur horren zijn zeer duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor uw woning.

Deur horren kopen bij Luvifem

Onze horren zijn van hoge kwaliteit en worden volledig op maat en naar klantwens ingekocht bij gereputeerde Nederlandse producent en uitgeleverd inclusief inmeet- en montage service tegen concurrerende prijzen. Zo loopt u geen maat- en/of montage risico en kunt u zorgeloos genieten. En mocht u toch liever zelf inmeten en monteren dan kunt u zonder onze tussenkomst via meerdere linkjes op deze website bij onze leverancier bestellen.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: