Zoekt u een knikarmscherm met nog meer gemak en luxe? Dat kan met Somfy motor en aansturing uitgeruste elektrische knikarmschermen. Lees hier verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Wat is – of wie zijn – Somfy?

Somfy is een gereputeerd toeleverancier van aandrijvingen en bedieningen aan o.a. zonweringbedrijven. Zij produceren zelf geen knikarmschermen, maar de producten die zij leveren worden door anderen – veelal als optie – geïntegreerd in knikarmschermen alvorens deze te monteren.

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Een veel gekozen en bewezen betrouwbare handzender is de Somfy IO - vijfkanaals handzender

Meerdere Somfy Situo handzender opties

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Een veel gekozen en bewezen betrouwbare wandzender is de Somfy IO - éénkanaals wandzender

Meerdere Somfy Smoove zender opties

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot knikarmschermen. U kunt uw knikarmscherm eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Overal uw elektrische knikarmscherm bedienen met Somfy?

Met Somfy uitgeruste knikarmschermen zijn elektrisch aangedreven en bedienbaar met een scala aan Somfy wand- / handzenders en huisautomatisering (‘home control’) systemen die overweg kunnen met de protocollen van het merk Somfy.

Zo kunt u knikarmschermen met Somfy uitrusting met één of meerdere handzenders bedienen; bijv. een 1-kanaalshandzender voor alleen het knikarmscherm én een meerkanaalshandzender voor uw knikarmscherm tezamen met uw ritsscreens op de eerste verdieping boven uw knikarmscherm.

Een ruime keuze aan Somfy Situo en Smoove zenders

U kunt kiezen voor (Situo) zenders die u op een willekeurige plaats in uw woning kunt ophangen of opbergen (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie) of zenders die semi-permanent gemonteerd worden op een wand (Smoove).

Extra mogelijkheden met Somfy sensors

Ook kunt u uw systeem uitbreiden met allerlei sensors zoals zon en/of windsensors. Deze zorgen ervoor dat uw knikarmscherm open of dicht gaat bij een bepaalde weersomstandigheid.

Geniet van het gemak van Smarthome oplossingen

Met Somfy uitgeruste knikarmschermen kunt u aansluiten op een (t)huis automatiseringsysteem via bijvoorbeeld de Somfy smart home hub TaHoma. Hierdoor kunt u uw knikarmscherm in aanvulling op eventuele Somfy zenders ook bedienen via uw mobiele telefoon. Tevens krijgt u hiermee de mogelijkheid om extra gemakken in te stellen zoals routines (o.a. ‘o.a. ‘knikarmscherm omhoog zodra een bepaalde mobiele telefoon het huis verlaat’).

Kortom uitgebreide mogelijkheden met Somfy van Luvifem.

Somfy zelf installeren? Laat het door onze professional doen!

Door ons geleverde knikarmschermen uitgerust met Somfy aandrijving worden met Somfy zenders geleverd. Deze worden ook standaard voor u gekoppeld en geprogrammeerd tijdens de montage. Hetzelfde geldt voor accessoires zoals een windsensor.

(T)huis automatiseringsysteem zoals de Somfy smart home hub TaHoma worden vanwege de vele opties en het programmeringsgemak veelal door onze klanten zelf gekoppeld en geprogrammeerd, maar dat kan eventueel door ons ondersteunt worden.

Somfy knikarmscherm kopen bij Luvifem

Mocht u een met Somfy uitgerust elektrisch knikarmscherm overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw knikarmscherm volledig op uw wensen aansluit.