Als u specifiek op zoek bent naar zwarte shutters dan zijn de elegante, onderhoudsvrije aluminium Fractions shutters het overwegen waard. De zwarte shutters zijn daarnaast een mooie statement in iedere moderne woning. Bij Luvifem hebben we een uitgebreid assortiment van deze shutters binnen ons assortiment. Benieuwd? Lees dan vooral verder of plan direct een afspraak met ons in!

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Een modern design voor de hedendaagse woning

Zwarte Fractions shutters zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een modern en stijlvol alternatief voor traditionele raambekleding. Ze bieden niet alleen uitstekende controle over de hoeveelheid licht en privacy in uw huis, maar zijn ook een echte blikvanger. Bij Luvifem bieden we een uitgebreid assortiment aan zwarte Fractions shutters op maat, zodat u altijd een optie kunt vinden die perfect bij uw interieur past. Modern of meer vintage? Er is altijd een shutter voor u!

Shutters zwart op maat

Onze zwarte Fractions shutters worden op maat gemaakt voor uw ramen en deuren, wat betekent dat ze perfect passen en zonder lelijke openingen. Daarbij kunt u uw privacy en de lichtinval op vele manieren – zelfs tot op de millimeter – instellen aangezien de Fractions shutters een schuifsysteem bevat, maar ook – geheel of gedeeltelijk – open te zetten zijn vergelijkbaar met het stalramen principe. Dit zorgt niet alleen voor een luxe en professionele uitstraling, maar via de vele designs/patronen waar u uit kunt kiezen kan dit ook nog een schitterende schaduwwerking opleveren. Bovendien worden deze shutters altijd door ons ingemeten en op maat geproduceerd waardoor u geen maatrisico loopt en worden zij door ons gemonteerd waardoor u enkel hoeft te genieten van het resultaat.

Zwarte shutters kopen bij Luvifem

Als u op zoek bent naar zwarte shutters van topkwaliteit, dan bent u bij Luvifem aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan zwarte aluminium Fractions shutters op maat, maar ook deskundig advies en uitstekende klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste optie voor uw huis.

Bovendien bieden wij ook een professionele installatieservice, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe zwarte shutters perfect worden geïnstalleerd en lang meegaan. Bij Luvifem streven we altijd naar 100% klanttevredenheid, dus u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de beste zwarte shutters krijgt.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist