Zoekt u rolluiken met nog meer gemak en luxe? Dat kan met de Somfy rolluik motor en aansturing uitgeruste elektrische rolluiken. Deze rolluiken zijn een aanwinst voor iedere woning. Naast het gemak van Somfy, heeft u ook alle voordelen van een rolluik. Benieuwd wat dat voor u betekent? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Wat is – of wie zijn – Somfy?

Somfy is een gereputeerd toeleverancier van aandrijvingen en bedieningen aan o.a. rolluikbedrijven. Zij produceren zelf geen rolluiken, maar de producten die zij leveren worden door anderen – veelal als optie – geïntegreerd in rolluiken alvorens deze te monteren.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Overal uw elektrische rolluiken bedienen met Somfy?

Met Somfy uitgeruste rolluiken zijn elektrisch aangedreven en bedienbaar met een scala aan Somfy wand- / handzenders en huisautomatisering (‘home control’) systemen die overweg kunnen met de protocollen van het merk Somfy. Zo kunt u met Somfy uitgeruste rolluiken met één of meerdere handzenders bedienen; bijv. een 1-kanaals handzender voor het rolluik op uw zoon of dochters kamer én een meerkanaals handzender voor alle rolluiken op de bovenverdieping en/of het gehele huis.

Een ruime keuze aan Somfy Situo en Smoove zenders

U kunt kiezen voor (Situo) zenders die u op een willekeurige plaats in uw woning kunt ophangen of opbergen (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie) of zenders die semi-permanent gemonteerd worden op een wand (Smoove).

Extra mogelijkheden met Somfy sensors

Ook kunt u uw systeem uitbreiden met allerlei sensors zoals zon en/of windsensors. Deze zorgen ervoor dat uw rolluiken open of dicht gaan bij een bepaalde weersomstandigheid.

Geniet van het gemak van Smarthome oplossingen

Met Somfy uitgeruste rolluiken kunt u aansluiten op een (t)huis automatiseringsysteem via bijvoorbeeld de Somfy smart home hub TaHoma. Hierdoor kunt u uw rolluiken in aanvulling op eventuele Somfy zenders ook bedienen via uw mobiele telefoon. Tevens krijgt u hiermee de mogelijkheid om extra gemakken in te stellen zoals routines (o.a. ‘rolluiken omhoog bij zonsopkomst en weer dicht bij zonsondergang’).

Kortom uitgebreide mogelijkheden met Somfy van Luvifem.

Somfy zelf installeren? Laat het door onze professional doen!

Door ons geleverde rolluiken uitgerust met Somfy aandrijving worden met Somfy zenders geleverd. Deze worden ook standaard voor u gekoppeld en geprogrammeerd tijdens de montage. Hetzelfde geldt voor accessoires zoals een windsensor. (T)huis automatiseringsysteem zoals de Somfy smart home hub TaHoma worden vanwege de vele opties en het programmeringsgemak veelal door onze klanten zelf gekoppeld en geprogrammeerd, maar dat kan eventueel door ons ondersteunt worden.

Somfy rolluik kopen bij Luvifem

Mocht u met Somfy uitgeruste elektrische rolluiken overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw rolluiken volledig op uw wensen aansluiten.