Aluminium horren zijn een uitstekende oplossing voor het effectief en stijlvol afschermen van uw huis tegen insecten. Deze horren zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium materialen en bieden een uitstekende duurzaamheid en bescherming tegen verschillende soorten insecten. Wilt u daarom zowel functioneel met design combineren? Dan zijn onze aluminium horren zeker aan te raden! Geïnteresseerd? Leest u dan verder.

Stijlvol design met ultieme duurzaamheid

Naast de functionele aspecten van aluminium horren, zijn ze ook erg stijlvol en kunnen ze worden aangepast aan de inrichting van uw huis. Aluminium horren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect passen bij het interieur van uw huis.

Naast het belangrijkste feit dat het toepassen van horren op zichzelf een duurzame oplossing voor het milieu is aangezien uw geen pesticiden hoeft te gebruiken, is het materiaal aluminium ook duurzaam, want sterk, licht, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en roest niet. Dit betekent dat aluminium horren lang meegaan en een uitstekende investering zijn voor uw woning.

Assortiment aan aluminium horren

Aluminium horren zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld vaste horren die permanent voor een raam of deur worden geplaatst en horren die u gemakkelijk kunt verwijderen en opbergen.

Een van de voordelen van aluminium horren is dat ze op maat gemaakt kunnen worden voor elke situatie. Of u nu een groot raam of een kleine deur hebt, er is altijd een aluminium hor die past bij uw wensen en behoeften.

Ook voor professionele plaatsing

Hoewel aluminium horren relatief eenvoudig in te meten en te installeren zijn, kan het toch handig zijn om professionele hulp in te schakelen. Een professionele inmeting en installatie zorgt ervoor dat u geen maatrisico loopt, de horren perfect passen en correct geïnstalleerd worden. Bij Luvifem kunt u terecht voor professionele plaatsing van uw aluminium horren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het installeren van horren en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Aluminium horren kopen bij Luvifem

Bij Luvifem kunt u terecht voor een ruim assortiment aan aluminium horren van hoge kwaliteit. Onze horren worden ingemeten, vervolgens op maat gemaakt voor uw situatie en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door onze professionele installateurs.

Bovendien nemen wij na inmeting uw maatrisico over, bieden wij een uitstekende garantie op onze horren en staan wij altijd klaar om u te helpen. Zo kunt u altijd vertrouwen op de kwaliteit van uw aluminium horren bij Luvifem, dus als u op zoek bent naar horren van topkwaliteit en u wilt volledig ontzorgd worden, dan is Luvifem de beste keuze.

Unilux Horren

Voor uw gemak vindt u hier een link naar de webshop van onze leverancier Unilux waar u in detail kunt oriënteren en – indien u zelf gaat monteren – optioneel hor producten kunt bestellen zonder onze tussenkomst. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar mocht u echter liever gebruik maken van onze expertise en montage diensten. Aan u de keuze: