We genieten allemaal van onze mooie Nederlandse zomerdagen. Er is niets beter dan heerlijk buiten te relaxen, bijpraten of (thuis)werken. Ook vinden we het soms fijn om een paar ramen tegen elkaar open te kunnen zetten om een ruimte door te kunnen luchten. Echter kan de zon ook te sterk of ongemakkelijk worden. U kunt als oplossing een zonnebril dragen wanneer u uw gesprekspartner nog wilt kunnen zien of een boek of scherm wilt lezen. Ideaal is dit echter niet en daarbij kan het simpelweg té warm worden om prettig te blijven zitten en loopt u het risico om te verbranden. Voor deze problemen bieden knikarmschermen een uitkomst. Bent u op zoek naar een knikarmscherm? Dan helpt Luvifem u graag verder om het knikarmscherm te vinden dat volledig bij uw wensen en woning past.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Onze knikarmschermen worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de knikarmschermen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van knikarmschermen en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Vele framekleuren verkrijgbaar bij Luvifem

Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

Geniet van het buitenleven

Iedereen geniet van het buitenleven. Echter is geen enkel terras hetzelfde en eenieder van ons heeft andere wensen. Zo wil de één een eenvoudig zonnedoek tegen geringe kosten en de ander een luxe product volledig afgestemd op de ‘look & feel’ van de woning en aangesloten op het huisautomatiseringsysteem. Wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert bij gebruik en volledig in een cassette aan uw gevel verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kan een knikarmscherm een goede oplossing voor u zijn.

Over onze knikarmschermen

Bij Luvifem kunt u uw knikarmscherm volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, frame- en doekkleur, maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, sensoren, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

De productkeuze en samenstelling van een knikarmscherm zijn maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van échte knikarmspecialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken. Zo bespreken wij waar naar onze inschatting nodig de beperkingen en uitdagingen betreffende knikarmschermen met u waaronder of uw gevel bestand is tegen de (hefboom)krachten van een knikarmscherm (zonder of met verlengde kapsteunen die bepaalde krachten kunnen ondervangen); bijvoorbeeld in het geval een ouder en/of enkellaags gebouwen en/of aanbouw. In sommige gevallen zullen wij ook alternatieve oplossingen met u bespreken zoals een pergolazonwering en/of terrasoverkapping. Hierdoor komt u met de benodigde informatie tot een onderbouwd besluit.

Daarnaast loopt u door onze inmeetservice geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Tenslotte werken we bij Luvifem enkel met kwaliteitsknikarmschermen. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een knikarmscherm. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs.

Assortiment

Instap – Rond – Semi-cassette (Picca)

Ons instapmodel o.b.v. semi-cassette. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2500mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren technisch zilver, wit of antraciet structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Instap – Rond – Cassette (Capri)

Ons instapmodel o.b.v. cassette. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 3000mm tot 5000mm met uitval tot 3000mm en van 5000mm tot 5500mm breed met uitval tot 2500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren wit, crème wit, antraciet of iron glimmer structuur. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender.

Midden – Ovaal – Cassette (SunEye) (standaard of XL)

Een veel verkocht ‘ovaal’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 3190mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm (behalve bij breedte > 6000, dan uitval tot 2500mm). en in de XL breedte maten 4500mm tot 7450mm met uitval tot 3500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, creme wit, antraciet structuur of blanke lak op aluminium en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Standaard geschikt voor wand- en plafondmontage.

Luxe – Ovaal – Cassette (Oliva)

Ons beste en meest verkochte ‘ovale’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6500mm met uitval tot 3500mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Luxe – Vierkant – Grof – Cassette (Alora)

Ons nieuwste ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 5500mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, grijs structuur, antraciet structuur of zwart structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Tevens tegen meerprijs te leveren met ingebouwde verlichting onder in de cassette.

Luxe – Vierkant – Verfijnd – Cassette (Jan des Bouvrie)

Ons meest verkochte ‘vierkante’ / ‘kubistische’ model. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 2500mm tot 6000mm met uitval tot 3000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren wit, technisch zilver of antraciet structuur en tegen meerprijs in de meeste RAL kleuren. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik.

Al onze knikarmschermen zijn ook direct te bestellen via onze webshop