Zonwering lichtstraat binnen

Een lichtstraat kan een prachtige aanvulling zijn op uw huis. Het laat natuurlijk licht binnenkomen en kan uw huis een gevoel van ruimte geven. Maar wanneer de zon schijnt, kan het onaangenaam warm worden en fel licht in uw huis laten schijnen. Een goede oplossing hiervoor is lichtstraat zonwering. Geïnteresseerd? Leest u dan verder.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Waarom er wordt gekozen voor binnen zonwering

De meest genoemde reden waarom klanten op zoek zijn naar binnen gemonteerde lichtstraatzonwering is dat deze daar minder aan weersinvloeden blootgesteld is en daardoor minder (snel) vies wordt. Dit is tot op zekere hoogte inderdaad het geval. Daarentegen vindt er nog steeds warmtevorming plaats omdat de zon alsnog het glas/polycarbonaat raakt.

Assortiment aan lichtstraat zonwering binnen

Vanwege het hierboven nadeel – warmtevorming wordt minder tot niet tegengegaan met binnen gemonteerde zonwering – als ook het feit dat er meerdere dakraamproducenten zijn die zelf binnen zonwering voor hun producten ontwikkelen en online aanbieden, hebben wij geen binnen lichtstraatzonwering in ons assortiment opgenomen.

Zonwering lichtstraat binnen kopen bij Luvifem

Mocht u meer willen weten over de voor- en nadelen plus alternatieven van binnen lichtstraatzonwering, neemt u dan – ondanks dat wij dit type zonwering zelf niet aanbieden – vrijblijvend contact met ons op.