De woonkamer is voor velen de meest voorname kamer in huis. Dit is dan ook de plek om heerlijk een boek te lezen, gasten te ontvangen, een bordspel te spelen, de kinderen te laten spelen, achter de laptop bezig te zijn of televisie te kijken. Soms willen we dan vrij uitzicht om het resultaat van ons harde werk in de tuin te kunnen bewonderen, dan het invallende zonlicht temperen en op andere momenten juist volledige privacy. Hiertoe zijn Fractions aluminium shutters hét ideale raamdecoratie product voor binnen.

Op deze informatieve pagina laten wij u een aantal toepassingen zien ter uw inspiratie.

Klassiek landelijk

In deze schitterende klassieke woning in een landelijke omgeving koos onze klant voor een neutraal Fractions shutter patroon en kleur die schitterend aansluit op de interieur kleurstelling. Tezamen een mooie balans.

Fractions shutters in RAL kleur volledig afgestemd op klassieke woning in landelijke omgeving en wensen eigenaar

Combinatie landelijk / modern

In deze setting is gekozen voor een neutraal patroon in combinatie met een donkere kleur om rust en eenheid uit te stralen, waarbij de nadruk ligt op de traditionele houten plafondbalken en de Fractions schutters een verbinding maken naar de modern aangelegde tuin en woning exterieur. Een erg mooie combinatie landelijk en modern.

Lichtinval of privacy naar keuze van het moment in aanbouw (aluminium shutters dicht / patronen open)
Lichtinval of privacy naar keuze van het moment in aanbouw (aluminium shutters open / patronen open)

Modern

Deze recent opgeleverde villa past het Fractions shutters product en patroon toe als verlengstuk van de moderne lijnen van de woning. Door daarbij een contrasterende shutter kleur en zachtere interieur elementen in te zetten, werd een heerlijk open en huiselijk resultaat gerealiseerd.

Donker gekleurde Fractions aluminium shutters type Louvre in landelijke omgeving
Volledige controle over lichtinval met Fractions aluminium shutters in woonkamer

Mediterrane uitstraling

In deze woning is het Fractions shutters patroon onderdeel van het interieur ontwerp. De kleur is speciaal afgestemd. Het patroon valt op en creëert bij bepaald zonlicht een schitterende schaduwwerking. Gecombineerd met een uitheemse plant waant u zich praktisch in een Zuid-Europeaans land met heerlijk klimaat en overdadig zonlicht.

Draaikiepraam met geïntegreerde Fractions aluminium shutters in huiselijke omgeving

De stadswoning

Met name de binnenstad van onze grote steden – zoals Amsterdam en Utrecht – hebben vele karakteristieke woningen met grote, hoge raampartijen. Een genot om naar te kijken. Fractions shutters zijn hier toegepast in ‘duotone’ samenstelling (of wel uitgevoerd in twee kleuren) en een creatief patroon om de speelsheid in het interieur door te voeren.
Mooie bijkomstigheid van het product is dat deze shutters weinig ruimte in beslag nemen, volledig open gezet kunnen worden, maar ook de mogelijkheid tot verschillende privacy biedt. Erg prettig in deze stadswoning.

Duotone shutters tegen inkijk in stadswoning

Meerdere patronen en kleuren in dezelfde woning

Waar de een kiest voor eenheid, kiest de ander voor afwisseling. Fractions shutters bieden een diversiteit aan mogelijkheden zonder een allergaartje te worden. Zo ook in deze woning waar iedere ruimte een geheel eigen uitstraling heeft.

Speelse vormgeving in moderne woning met Fractions aluminium shutters van het type Cleopatra's eye short
Witte shutters geplaatst op deur van moderne woning

Van grote raampartijen tot een klein draai-kiepraam. Allemaal mogelijk.

Fractions shutters zijn altijd maatwerk en worden dus voor uw situatie en uw wensen geproduceerd. Daarbij zijn ook de grote raampartijen, noch kleine ramen geen enkel probleem.

Verticale shutters in zwart in moderne woning

Combinaties te over

Aangezien de Fractions shutters verkrijgbaar zijn in vele patronen en in de meeste RAL kleuren is het een ideaal raamdecoratie product. Of u nu voor neutrale raamdecoratie kiest ter ondersteuning van uw woning design of bepaalde pronkstukken in huis, of juist de raamdecoratie wilt gebruiken om een bepaalde toon en sfeer te zetten. Het is allemaal mogelijk.

Kleurcombinatie opties van aluminium shutters van Fractions

Uw Fractions aluminium shutters specialist Luvifem

Mocht u op basis van deze voorbeelden meer willen weten en/of Fractions shutters willen aanschaffen – eventueel zelfs in combinatie met buitenzonwering en/of horren, neemt u dan contact op met Luvifem. U wordt door ons volledig ontzorgt.