Knikarmscherm 2-buis & 3-buis

Overweegt u een knikarmscherm aan te schaffen, maar wilt u meer weten over het verschil tussen een 2-buis en een 3-buis systeem van dit type zonwering? Wij van Luvifem leggen graag het verschil aan u uit en geven graag de opties aan die we binnen ons assortiment hebben. Lees daarom vooral verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Geniet langer van het buitenleven

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert bij gebruik en volledig in een cassette aan uw gevel verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kan een knikarmscherm een goede oplossing voor u zijn.

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy aansturing mogelijk

  • Vele doekopties

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Zij aanzicht sfeerimpressie vrijstaande woning met knikarm zonnescherm

2-buis & 3-buis

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Rolmaat Luvifem levert maatwerk tot op de millimeter

Maatwerk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot knikarmschermen. U kunt uw knikarmscherm eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Over de 2-buis knikarmscherm

Het zonnedoek van knikarmschermen wordt altijd ondersteund door knikkende (t.b.v. in- / uitrollen zonnedoek) armen / dragers (t.b.v. op hoogte houden product) ook wel buizen genoemd. De hoeveelheid buizen in ieder knikarmscherm wordt altijd bepaald op basis van structurele berekeningen en testen, maar soms ook uit esthetische overwegingen van de producent. Ieder knikarmscherm heeft in basis 2 buizen en wordt – waar nodig bij een groter zonnedoek oppervlak – automatisch aangevuld met extra buizen. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan in ons assortiment waardoor u de keuze voor het aantal buizen niet zelf hoeft te maken.

Over de 3-buis knikarmscherm

Het 3-buis knikarmscherm is geschikt voor de grotere schermen waarbij extra ondersteuning nodig is. Wanneer een 2-buis of 3-buis knikarmscherm beter geschikt is, ligt aan de keuze voor uw knikarmscherm. Luvifem kijkt daarom altijd samen met u naar welke afmeting uw knikarmscherm is en hoeveel buizen hierop het beste aansluiten. Zo kunt u ook naar een winderige dag nog jaren van uw knikarmscherm genieten. Net als veel andere zonwering producten speelt hierbij ook maatwerk de hoofdrol. De specialisten van Luvifem denken daarom altijd met u mee.

Knikarmscherm 2-buis & 3-buis kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteits 2-buis & 3-buis knikarmschermen van Nederlandse bodem in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. Maatwerk staat bij ons centraal zodat u altijd een product krijgt die zowel bij uw wensen als woning past. U kunt hierbij de keuze maken uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een knikarmscherm. Zo combineren een we de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid met een optimale service. Mocht u een elektrisch knikarmscherm overwegen en meer willen weten? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.