Luvifem showroom ingang (vóór interieur refit)

Luvifem B.V.

Spoorstraat 6
5684 AA Best

KvK: 84301708
BTW: NL863163038B01

Dinsdag t/m Vrijdag
13:00-17:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zaterdag
10:00-16:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zondag & Maandag
gesloten

Luvifem zonwering Best

Een prettige, huiselijke showroom volledig voor u ingericht zodat u ons assortiment niet alleen kunt zien, maar ook voelen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee nemen wij uw wensen door en leggen wij de mogelijkheden uit inclusief de bijbehorende overwegingen.

Onze showroom is in het centrum van Best direct tegenover de publieke rijwielstalling van het treinstation. Naast onze goede bereikbaarheid per trein, kunt u uw auto, motor of fiets kosteloos op ons eigen terrein parkeren.

Bij binnenkomst op onze locatie met zonwering in Best ziet u in de ontvangstruimte Fractions shutters in allerlei kleuren, patronen en maten, waardoor u zich een realistisch beeld kunt vormen hoe deze prachtige onderhoudsvrije aluminium shutters in uw woning zouden staan. In de ontvangstruimte hebben wij ook een totaaloverzicht van alle deur- en raamhor mogelijkheden.

Vervolgens kunt u via onze gezellige bar- / zitruimte naar de derde ruimte gaan waarin u al onze zonwering en rolluiken in Best kunt bezichtigen. U krijgt hier met name een goed beeld van de mogelijkheden omtrent knikarmschermen met en zonder cassette, uitvalschermen, screens met en zonder rits als ook rolluiken. Tevens hebben wij hier een uitgebreid assortiment aan Somfy IO en Brel SOLAR opties, zenders en smart home oplossingen. Tenslotte vindt u hier een enorme collectie doek en lamelstalen om uit te kiezen en de producten helemaal naar uw wens samen kunt stellen. De ultieme plaatst om inspiratie op te doen voor uw zonwering in Best en omgeving.

Bij Luvifem krijgt u onze complete tijd en aandacht. Om dit te kunnen garanderen, is het voor ons prettig als u voor uw bezoek aan onze showroom een afspraak boekt. Dit kan via onze kalender module op deze website. U kunt ons ook bellen of mailen voor een afspraak. Dat gezegd bent u natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom. Graag tot binnenkort.

Energie besparen middels zonwering

De zomers in Nederland worden met het toenemende aantal zonuren steeds warmer waardoor het zowel binnenshuis als op uw terras al snel niet zo prettig meer is om te verblijven. Op koelere dagen – met name in de herfst en winter – is het daarnaast steeds belangrijker om te isoleren om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden waardoor u minder hoeft bij te warmen en u dus energie bespaart.
Ons assortiment aan zonwering in Best is zorgvuldig samengesteld om u te helpen met deze uitdagingen. Voor het beste resultaat worden onze producten altijd als maatwerk geleverd. Dat wil zeggen naar de afmetingen van uw project als ook de materialen (o.a. frame- en doekkleur) en combinatie van producten kunnen worden samengesteld zoals door u gewenst.

Ons assortiment zonwering in Best

Rolluiken
Rolluik voor raampartij uitgevoerd in antraciet grijs (in gebruik stand)
Screens
Cassette en doek detail van in antraciet uitgevoerd zonnescreen
Knikarmschermen
Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten
Uitvalschermen
Zonwering in combinatie met naar buiten openslaande ramen geen enkel probleem met een uitvalscherm
Veranda
Boven aanzicht van in wit uitgevoerde verandazonwering
Pergola
Moderne landelijke woning met in zwart uitgevoerde gevelgemonteerde pergola zonwering

Ontzorgd van A tot Z

Naast de hoogwaardige maatwerk producten – bij ons altijd ontwikkelt en geproduceerd in Nederland of Duitsland – vinden wij het minstens zo belangrijk om u te ‘ontzorgen’. Vandaar dat bij Luvifem de volgende punten hoog in het vaandel staan:

  1. Gemak: Wij doen ons best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om met ons in contact te komen. Zo kunt u zelf uw showroom afspraak maken via onze kalender module op deze website, maar natuurlijk ook bellen of mailen.
  2. Persoonlijk: Wij zijn persoonlijk vanaf eerste contact tot aan een succesvol afgerond project.
  3. Eerlijk en transparant: Onze adviezen zijn eerlijk en transparant. Zo zijn wij o.a. duidelijk over de projectstappen van advies tot montage, eventuele (technische) overwegingen, prijzen, inbegrepen en/of meerprijsopties.
  4. Offerte binnen 24 uur: Wij streven er naar offertes binnen 24 uur aan te leveren – waar mogelijk direct tijdens ons gesprek in de showroom. Voor enkele hardlopers uit ons assortiment kunt u zelfs via onze webshop zelf een offerte samenstellen (en bestellen).
  5. Kosteloos inmeten: Inmeten is bij ons kosteloos. We nemen tijdens deze inmeetafspraak bij u op locatie de exacte afmetingen op waardoor wij het maatrisico op ons kunnen nemen. Ook is deze inmeting een voorname check of uw order technisch- en montage verantwoord is (zoals bijvoorbeeld de bevestigingsmogelijkheden en het hefboomeffect van een knikarmzonwering aan uw gevel of het werken op hoogte).
  6. Team van vakmensen: Onze monteurs zijn representatief, ervaren en vakkundig.
  7. Standaard vijf jaar garantie: Al onze producten en diensten worden standaard met vijf jaar garantie geleverd.

Voorbereidingen die u kunt doen om ons te helpen om u gericht te kunnen adviseren tijdens uw bezoek

Overweegt u om onze showroom te bezoeken voor uw zonwering in Best of omgeving? Dan kunt u onderstaande voorbereidingen treffen om het meeste uit uw afspraak te halen.

Plan uw showroom afspraak in (let wel; ook zonder afspraak bent u natuurlijk van harte welkom)

Tijd en aandacht voor u vinden wij erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen, helpt u ons door voor uw bezoek aan onze showroom of wel zelf een afspraak te boeken via onze kalender module op deze website of ons te bellen of mailen voor een afspraak. Dat gezegd bent u natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom.

Uw project gegevens

Veelal kunnen wij u in detail adviseren op basis van één of meerdere foto’s van uw project locatie en de – eventueel geschatte – basismaten zoals kozijn en/of muur breedte en hoogte.

Veelgestelde vragen over zonwering Best

De Luvifem showroom is gelegen aan Spoorstraat 6, 5684AA te Best en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar- als ook eigen vervoer aangezien centraal gelegen direct tegenover het lokale trein- en busstation. Ook kunt u gratis parkeren op eigen terrein of de aangrenzende publieke parkeerplaatsen en bewaakte fietsenstalling.

Luvifem is dé specialist op het gebied van zonwering producten en bijbehorende vakkundige inmeet- en montage service. Het uitgebreide assortiment betreft onder andere rolluiken, (zonne)screens, knikarm- en uitvalschermen, (onder- en bovendakse) veranda-, lichtstraatstraat- en pergolazonwering en Fractions aluminium shutters. Tevens is Luvifem zonwering domotica expert.