Tot recent werden shutters weinig toegepast in natte ruimten zoals badkamers. Dat kwam met name doordat tradionele shutters slecht (of zelfs geheel niet) tegen vocht konden en échte stofnesten waren. Met de komst van Fractions aluminium shutters – die geen kantelende oppervlakken hebben – is daar verandering in gekomen. Op deze informatieve pagina laten wij u vier voorbeelden zien ter uw inspiratie.

Modern

In deze woning met moderne badkamers en raampartijen met afwijkende afmetingen, zijn donker gekleurde Fractions shutters toegepast in een neutrale donkere kleur. Het geheel straalt rust en luxe uit.

Zwarte aluminium shutters van Fractions in eigentijdse badkamer
Horizontaal geplaatste shutters in zwart als onderdeel van moderne badkamer

Hotel chique

In dit botique hotel vormen de Fractions shutters een mooie aanvulling op het luxe interieur. Er is gekozen voor een rustig patroon en donkere kleur. Aanwezig, robuust, maar te afleidend noch bepalend. De perfecte balans voor deze badkamersetting.

Klassiek moderne badkamer voorzien van zwarte Fractions shutters in aluminium

Functionele luxe

Ook wanneer op zoek naar een luxe uitstraling zonder concessies op functionaliteit te willen doen, zijn Fractions shutters ideaal. Praktisch lichtdicht en volledige privacy wanneer gewenst. Heel eenvoudig en snel open te zetten voor het ramen lappen of het volledig doorluchten. De Fractions zijn tevens te gebruiken om te spelen met licht en schaduw voor een ‘wow’-effect als u gasten ontvangt. Met dit product hoeft u niet te kiezen. Allemaal standaard.

Gesloten zwarte shutters in moderne badkamer van het merk Fractions
Moderne badkamer voorzien van aluminium shutters in zwart

Klassiek romantisch

En wat dacht u van een klassiek romantische stijl? Met het juiste shutterpatroon en bijpassende kleur realiseert u een prachtige badkamer. Zo kunt u extra genieten wanneer u gebruik maakt van een welverdiend bad.

Aluminium shutters in mediterraans ingerichte badkamer (groen)

Geïnspireerd? Luvifem helpt u verder

Indien u meer wilt weten en/of de producten eens wilt zien, neemt u dan contact op met Luvifem. Als Fractions specialist helpen wij u met veel plezier verder. En wanneer u besluit tot aanschaf over te gaan, ontzorgen wij u van A tot Z. Zo kan u extra van uw woning genieten, terwijl wij u in het hele proces naar de nieuwe Fractions volledig ontzorgen.