Eenieder van ons heeft andere wensen en geen enkel huis is hetzelfde. Natuurlijk geldt hetzelfde voor rolluiken. Zo wil de een energie besparen waar de ander een donkere rustige plek in huis wil creëren om bij te komen na een vermoeiende nachtdienst. Wilt u ook genieten van rolluiken op maat voor uw woning? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Een eindeloze keuze met rolluiken op maat van Luvifem

Bij Luvifem kunt u uw rolluiken volledig op maat gemaakt en naar wens samengesteld verkrijgen. Dit begint in de basis met de afmetingen, cassettevorm, lamelgrootte, frame- en lamellenkleur(en), maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, geluiddempende cassette, design onderlijst, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.
Dat gezegd is de productkeuze en samenstelling maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van échte rolluikspecialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken, loopt u geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Detail van een design rolluik onderlijst

De voordelen van een rolluik op maat

Rolluiken hebben vele voordelen waaronder de isolerende eigenschappen; warmte, koude, maar ook geluid en licht. Dit is voor iedereen prettig, maar zeker bij gevoelige slapers in huis zoals jonge kinderen en/of huisgenoten die nachtdiensten werken. Tevens isoleert u uw woning waardoor u op uw energierekening bespaart. Echter, vanzelfsprekend komen rolluiken alleen volledig tot hun recht als rolluiken op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Voor een ongekende aansluiting op uw woning

Onze rolluiken worden altijd door ons zelf ingemeten en volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig leveren. Ook zorgen onze vakkundige monteurs voor de montage. Met maatwerk zorgt u namelijk voor een ongekende aansluiting op uw huis en maakt u optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn.

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

De rolluiken op maat van Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsrolluiken. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een rolluik. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u rolluiken op maat overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw rolluiken volledig op uw wensen aansluiten.