Als het gaat om het decoreren van uw huis, dan zijn er veel opties beschikbaar om uit te kiezen. Eén daarvan zijn de witte aluminium Fractions shutters. Dit is een fantastische keuze als u op zoek bent naar een manier om uw huis te transformeren en er een elegante en sfeervolle uitstraling aan te geven. Geïnteresseerd? Leest u dan verder of maak direct een afspraak. Dan maken we een advies op maat voor uw woning.

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

 • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

 • Maatwerkproduct voor uw raam

 • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

 • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

 • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

 • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

 • 5 jaar kwaliteitsgarantie

 • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

De sfeermaker van uw woning

Shutters worden steeds populairder in Nederlandse huizen en dat is niet zonder reden. Witte Fractions shutters zijn geen standaard shutters, maar speciaal ontworpen aluminium luxeshutters die veel sfeer en een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan uw huis. Ze bieden niet alleen privacy, maar kunnen ook de lichtinval tot in perfectie regelen. Door de lamellen open of dicht te schuiven en/of het systeem – gedeeltelijk of helemaal – open te zetten, kunt u precies bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy u wilt hebben. Bovendien creëert u – via de vele uitgestanste designs/patronen waaruit u kunt kiezen – spelen met de licht/schaduwval. Hiermee kunnen uw witte shutters de uitstraling van uw interieur totaal verbeteren en een gevoel van ruimte en luchtigheid creëren.

De voordelen van witte shutters

Witte shutters hebben verschillende voordelen ten opzichte van shutters in andere kleuren. Allereerst reflecteren witte shutters het licht en zorgen ze voor een heldere uitstraling in huis. Daarnaast passen witte shutters bij vrijwel elk interieur en zorgen ze voor een tijdloze uitstraling. Witte shutters zijn dus een goede investering die jarenlang meegaan.

Een ander voordeel van witte shutters is dat ze ruimtes groter doen lijken. Dit komt doordat wit licht reflecteert en daardoor de ruimte optisch vergroot. Ideaal voor kamers met weinig daglicht of kleine kamers.

Tenslotte bieden witte Fractions shutters tal van voordelen ten opzichte van andere raambekledingsopties. Ze zijn duurzaam, gaan langer mee dan andere materialen zoals gordijnen, jaloezieën, houten shutters en trekken door middel van het product ontwerp weinig tot geen stof aan waardoor gemakkelijk schoon te houden. Bovendien zijn ze relatief snel te installeren, bieden ze maximale privacy en lichtregeling en kunnen ze tegen een stootje.

Witte shutters op maat laten maken

Het inmeten en op maat laten maken van uw witte Fractions shutters is een belangrijk onderdeel van het proces om ervoor te zorgen dat u geen maatrisico loopt en ze perfect passen bij uw interieur. Bij Luvifem kunt u uw witte Fractions shutters op maat laten maken door een ervaren professional die u kan helpen bij het kiezen van de juiste maat, stijl en kleur voor uw woning.

Zo beginnen we veelal met de (indicatieve) afmetingen van bijvoorbeeld uw raam- en of deurkozijn(en) en het bepalen van het aantal panelen per Fractions systeem. Vervolgens komt het design/patroon aan bod. U heeft keuze uit:

 • Cleopatra’s eye long
 • Cleopatra’s eye short
 • Diamond
 • Madness
 • Hexagon
 • Flower
 • Louvre 40mm recht
 • Louvre 40mm afgerond
 • Louvre 48mm recht
 • Louvre 48mm afgerond

U kunt er – behalve in combinatie met het Louvre design/patroon – zelfs voor kiezen om het voor en achter paneel (dat over elkaar schuift om de privacy/lichtdoorlatendheid te bepalen) in een andere kleur dan wit uit te voeren. Dit wordt duo-tone uitvoering genoemd.

Tenslotte komen dan de montage technische- en gebruiksoverwegingen, zoals de keuze voor een sluitprofiel en/of vouwsysteem als ook het matchen van de design/patroon hoogte in vergelijking met andere Fractions systemen in dezelfde ruimte.

Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw witte shutters perfect passen bij uw interieur en de uitstraling van uw woning verbeteren.

Witte shutters kopen bij Luvifem

Bij Luvifem kunt u terecht voor het volledige assortiment kwalitatief hoogwaardige Fractions shutters, waaronder witte. We bieden een breed scala aan designs/patronen/stijlen en maten, zodat u het perfecte product kunt vinden dat past bij uw wensen. Het grote voordeel van Luvifem is dat de inmeting geheel verzorgd wordt, het maatrisico overgenomen en dat u de Fractions shutters op maat kunt laten maken en installeren door de professionele installatieservice, zodat ze perfect passen bij uw interieur. Daarnaast gaan de shutters jarenlang mee en worden ze geleverd met garantie. Wilt meer weten over de mogelijkheden van witte shutters bij Luvifem? Neemt u dan contact met ons op of maak een afspraak voor een gesprek in onze showroom.

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist