Luvifem showroom ingang (vóór interieur refit)

Luvifem B.V.

Spoorstraat 6
5684 AA Best

KvK: 84301708
BTW: NL863163038B01

Dinsdag t/m Vrijdag
13:00-17:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zaterdag
10:00-16:00 geopend (met én zonder afspraak)

Zondag & Maandag
gesloten

Wist u dat rolluiken veel voordelen bieden? Zo is het bewezen dat rolluiken significant bijdragen aan de isolatie van uw woning. Zo hoeft u op koudere dagen minder bij te warmen en op warmere dagen minder te koelen. Hierdoor spaart u snel een flink bedrag uit op uw energierekening. Aanvullend zijn rolluiken volledig lichtdicht en geluiddempend; ideaal voor wanneer u in nachtdienst werkt of als u licht- en geluidsgevoelige slapers in huis heeft. Zelfs wanneer u niet thuis bent, bieden rolluiken voordelen. Rolluiken werken namelijk ook inbraak vertragend. Bent u om één of meerdere van eerder genoemde redenen op zoek naar een rolluik op maat in Best of omgeving? Dan helpt Luvifem u graag verder.

Rolluiken op maat in Best

Onze rolluiken worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Meetlinten sfeer impressie geel en wit

Minimale kastgroottes

Voor aanzicht standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en grijze lamellen

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Zij aanzicht cassette standaard rolluik met SOLAR uitgevoerd in antraciet frame en afwijkend gekleurde lamellen

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Hoek aanzicht detail geleider, design onderlijst en cassette rolluik

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Het assortiment rolluiken van Luvifem

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Best, dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan verschillende kwalitatieve en hoogstaande producten. In ons assortiment vindt u:

Rolluik Luvifem

Ons model met standaard kast maten en lamellen. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 3000mm met hoogte tot 3100mm en van 3000mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2700mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard kleuren (cassette, geleiders en lamellen): verkeerswit, grijs, zilver, licht ivoor, licht beige, spar-groen, antraciet, crème, staal blauw en gebroken wit. Tevens: Lichtbruin, roodwijn, donkerbeige, donkerbruin, zwartgrijs, kwartsgrijs en ombergrijs. Aanvullend zijn de volgende trend kleuren (cassette, geleiders en lamellen) verkrijgbaar tegen gereduceerde meerprijs: zwart en golden eiken. Tenslotte zijn ook vele niet-standaard / niet-trend cassette en geleiderkleuren verkrijgbaar tegen volledige meerprijs. Echter let op, dit betreft alleen de cassette en geleiders. De lamellen zijn niet verkrijgbaar in niet-standaard / niet-trend kleuren. Levertijd op niet-standaard en trendkleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Handbediend of elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Rolluik op raam uitgevoerd in antraciet grijs (in gebruik stand)
Rolluik voor raampartij uitgevoerd in antraciet grijs (in gebruik stand)

Rolluik XL Luvifem

Ons XL model. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 4000mm met hoogte tot 3100mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

Leverbaar in de standaard kleuren (cassette, geleiders en lamellen): verkeerswit, grijs, zilver, licht ivoor, licht beige, spar-groen, antraciet, crème, staal blauw en gebroken wit. Aanvullend is de volgende trend kleur (cassette, geleiders en lamellen) verkrijgbaar tegen gereduceerde meerprijs: zwart. Tenslotte zijn ook vele niet-standaard / niet-trend cassette en geleiderkleuren verkrijgbaar tegen volledige meerprijs. Echter let op, dit betreft alleen de cassette en geleiders. De lamellen zijn niet verkrijgbaar in niet-standaard / niet-trend kleuren. Levertijd op niet-standaard en trendkleuren kunnen afwijken van standaard kleuren.

Handbediend of elektrisch aangedreven en te bedienen met vaste wandschakelaar of handzender. Plus – in bepaalde afmetingen – leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk).

Over ons

Luvifem B.V. is opgericht door Stefan en Han en komt voort uit een passie voor het buitenleven. Wat begon als een langdurige vriendschap nam uiteindelijk vorm aan om plezier en expertise te combineren om prachtige projecten te realiseren. Stefan brengt gedetailleerde kennis uit de buitenleven sector, terwijl Han zijn technische en internationale ervaring inzet om uw wensen goed in te schatten en van een passende oplossing te voorzien. Onze empathie, snelle respons, aandacht voor klanten en eerlijk en betrouwbaarheid advies zorgt ervoor dat we een graag geziene specialist zijn in de regio Best. Zo wordt de zoektocht naar nieuwe rolluiken alleen maar leuker.

Luvifem compagnons Stefan & Han

Kijkje in onze showroom

Rolluiken kopen in Best

Bent u enthousiast over het assortiment rolluiken welke wij op maat kunnen leveren en installeren in Best en omgeving? Dan adviseren wij u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw standaard rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop. Onze showroom is gelegen aan de Spoorstraat 6 in Best. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende modellen rolluiken alvast bekijken en voelen, voordat u deze op maat laat maken.
Waar uw voorkeur ook ligt, we adviseren u graag over de beste rolluiken voor uw woning in Best of omgeving. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over rolluiken Best

De Luvifem showroom is gelegen aan Spoorstraat 6, 5684AA te Best en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar- als ook eigen vervoer aangezien centraal gelegen direct tegenover het lokale trein- en busstation. Ook kunt u gratis parkeren op eigen terrein of de aangrenzende publieke parkeerplaatsen en bewaakte fietsenstalling.

Luvifem heeft een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment kwaliteitsrolluiken van verschillende Nederlandse leveranciers in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een rolluik. We werken daarnaast op maat zodat uw rolluik altijd perfect past bij uw woning. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs.