Wist u dat rolluiken veel voordelen bieden? Zo is het bewezen dat rolluiken significant bijdragen aan de isolatie van uw woning. Zo hoeft u op koudere dagen minder bij te warmen en op warmere dagen minder te koelen. Hierdoor spaart u snel een flink bedrag uit op uw energierekening. Aanvullend zijn rolluiken volledig lichtdicht en geluiddempend; ideaal voor wanneer u in nachtdienst werkt of als u licht- en geluidsgevoelige slapers in huis heeft. Zelfs wanneer u niet thuis bent, bieden rolluiken voordelen. Rolluiken werken namelijk ook inbraak vertragend. Bent u om één of meerdere van eerder genoemde redenen op zoek naar een rolluik op maat in Best of omgeving? Dan helpt Luvifem u graag verder.

Rolluiken op maat in Best

Onze rolluiken worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Minimale kastgroottes

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Somfy fluisterstille motor mogelijk

  • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Minimale kastgroottes

SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

Somfy fluisterstille motor mogelijk

Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Het assortiment Rolluiken van Luvifem

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Best, dan biedt Luvifem een uitgebreid assortiment aan verschillende kwalitatieve en hoogstaande producten. In ons assortiment vindt u:

RollBasic

Ons model met standaard kast maten en lamellen. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 3000mm met hoogte tot 2800mm en van 3000mm tot 4000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Inclusief vol geschuimde lamellen en octo-easy anti-optilbeveiliging. Leverbaar in de frame- en lamellenkleuren crème wit, wit, antraciet quarts grijs of naturel. Handbediend, op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk), valse vensterbank, geluiddempende kast, frame in niet-standaard RAL kleur.

RollBasic XS

Ons model met kleinere kast en lamellen. Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 565mm tot 1600mm met hoogte tot 3500mm en van 1600mm tot 3000mm breed aflopend tot hoogte 2000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Inclusief vol geschuimde lamellen en octo-easy anti-optilbeveiliging. Leverbaar in de frame- en lamellenkleuren crème wit, wit, antraciet quarts grijs of naturel. Handbediend, op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk), valse vensterbank, geluiddempende kast, frame in niet-standaard RAL kleur.

Rolluiken kopen in Best

Bent u enthousiast over het assortiment rolluiken welke wij op maat kunnen leveren en installeren in Best en omgeving? Dan adviseren wij u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot rolluiken. U kunt uw RollBasic rolluik eventueel ook direct bestellen in onze webshop. Onze showroom is gelegen aan de Spoorstraat 6 in Best. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende modellen rolluiken alvast bekijken en voelen, voordat u deze op maat laat maken.
Waar uw voorkeur ook ligt, we adviseren u graag over de beste rolluiken voor uw woning in Best of omgeving. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over rolluiken Best

De Luvifem showroom is gelegen aan Spoorstraat 6, 5684AA te Best en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar- als ook eigen vervoer aangezien centraal gelegen direct tegenover het lokale trein- en busstation. Ook kunt u gratis parkeren op eigen terrein of de aangrenzende publieke parkeerplaatsen en bewaakte fietsenstalling.

Luvifem heeft een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment kwaliteitsrolluiken van verschillende Nederlandse leveranciers in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een rolluik. We werken daarnaast op maat zodat uw rolluik altijd perfect past bij uw woning. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs.