Pergola zonwering elektrisch

Spreekt het ontwerp en de voordelen van een pergola zonwering u aan? Pergola zonwering staat bekend als een robuust product met modern ontwerp welke niet al té aanwezig is. Wilt u daarbij ook zoveel mogelijk gebruiksgemak? Dan is waarschijnlijk elektrische pergola zonwering de beste optie voor u. Lees verder om meer over deze producten te weten te komen bij Luvifem!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Geritst (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Volledig ontzorgingstraject inclusief monteren staanders en eventueel aanbrengen fundering

Kies voor het gemak van elektrische pergola zonwering

Naast de groeiende waardering voor het bedieningsgemak en de luxere uitstraling is de afgelopen jaren het prijsverschil tussen de handbediende en elektrische zonwering ook significant kleiner geworden. Dit maakt dat het elektrische aandrijving tegenwoordig dé keuze is als bedieningssysteem.

Het assortiment van Luvifem

Luvifem heeft ervoor gekozen twee type elektrische pergola zonwering in haar assortiment op te nemen. Beiden aangedreven met motoren van gereputeerd leverancier Somfy; namelijk motoren bediende door middel van een wandschakelaar die naar wens – meestal binnenshuis – op een vaste plek gemonteerd wordt; en IO motoren die via een handzender (vergelijkbaar met de afstandsbediening van uw televisie) aangestuurd wordt. Dit laatst genoemde type elektrische pergola zonwering is naast te bedienen via een handzender, in parallel aan te sluiten op uw (t)huisautomatisering system zoals de Somfy TaHoma. Daarmee kunt u o.a. uw elektrische pergolazonwering via uw mobiele telefoon bedienen en sensors toevoegen waarna u routines kunt programmeren zoals het sluiten van uw zonwering bij een bepaalde windkracht of het openen bij een bepaalde hoeveelheid zon.

Pergola zonwering elektrisch kopen bij Luvifem

Bij Luvifem vindt u een uitgebreid assortiment aan elektrische pergola zonwering. Het assortiment omvat de meeste maten, verschillende aandrijf- en bedieningsmogelijkheden, frame- en doekkleuren, opbouwtypen (zelfs vrijstaand), zodat u de zonwering kunt kiezen die het beste bij uw buitenruimte en wensen past.

Kortom, als u op zoek bent naar gemak en comfort in uw buitenruimte, dan is elektrische pergola zonwering een uitstekende optie. En als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige zonwering en uitstekende service, dan is Luvifem de beste keuze.