Zonwering lichtstraat buiten

Als u een lichtstraat in huis heeft, dan weet u hoeveel licht erdoor kan komen. Ook dat het de uitstraling van uw huis kan verbeteren. Maar wist u dat het ook heel belangrijk is om de juiste zonwering te hebben voor uw lichtstraat?

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Wat is lichtstraat zonwering voor buiten

Lichtstraat zonwering voor buiten is ontworpen om boven op uw lichtstraat gemonteerd te worden waardoor de zonnestralen geblokkeerd worden en zowel fel licht in huis tegengaat als ook het glas/polycarbonaat niet raken waardoor er geen warmtevorming optreedt en voorkomen wordt dat de lichtstraat en de ruimte eronder te warm wordt. Het is dus een belangrijke investering om ervoor te zorgen dat uw lichtstraat het hele jaar door kan worden gebruikt, het niet te warm wordt in huis, u last heeft van invallend zonlicht en om te voorkomen dat het interieur van uw huis verkleurt. Daarnaast verbetert het de privacy in uw huis.

Assortiment aan lichtstraat zonwering buiten

Luvifem is een expert op het gebied van buiten lichtstraatzonweringen en biedt op maat gemaakte buiten gemonteerde oplossingen voor lichtstraten. Hierbij wordt er gekeken naar de afmetingen van de lichtstraat en uw wensen zoals cassette-, frame- en doekkleur, zodat de zonwering perfect past bij de lichtstraat en de woning.

Zonwering lichtstraat buiten kopen bij Luvifem

Het kopen van lichtstraatzonwering bij Luvifem is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt onze website bezoeken en ons uitgebreide assortiment bekijken. Als u de perfecte zonwering hebt gevonden, kunt u deze online bestellen of contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over de installatie en onze diensten. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.