Knikarmscherm waterdicht

Overweegt u een knikarmscherm aan te schaffen, maar wilt u meer weten over de waterdichtheid van dit type zonwering? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek. We leggen graag uit wat een waterdicht knikarmscherm is en hoe deze uw woning kan verrijken. Lees daarom vooral verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Hoe werkt een waterdicht knikarmscherm?

Bij bediening van de vaste wandzender of handzender wordt een elektrische motor aangestuurd die het waterdichte zonnescherm op- of afrolt. Tevens worden dan mechanisch de knikarmen – die ter ondersteuning van het zonnedoek dienen – in- / uitgeknikt.

Het zonnedoek van knikarmschermen is specifiek ontwikkeld voor buitengebruik en is waterafstotend en schimmelwerend. Dit wil zeggen dat u bij een beetje regen onder uw zonnescherm kunt blijven zitten. In de praktijk heeft u onder dit product eerder ‘last’ van de wind en regen dat door de wind onder het doek waait. Het is geen enkel probleem als het doek af en toe nat wordt; bijvoorbeeld als u het een keer vergeet in te rollen.

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Somfy aansturing mogelijk

  • Zowel op de muur als aan het plafond te monteren

Groot assortiment zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Waterafstotend & schimmelwerend

Hoek aanzicht Suneye knikarm zonnescherm (antraciet) - niet in gebruik / cassette gesloten

Luxe uitstraling

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot knikarmschermen. U kunt uw knikarmscherm eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Wanneer kiezen voor een waterdicht knikarmscherm?

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve zonwering die uw uitzicht vanuit uw woning minimaal tot niet belemmert bij gebruik en volledig in een cassette aan uw gevel verdwijnt wanneer u deze niet gebruikt, dan kan een knikarmscherm een goede oplossing voor u zijn. Het zonnedoek van dit type knikarmscherm is specifiek ontwikkeld voor buitengebruik en is waterafstotend en schimmelwerend.

Wanneer is een andere optie beter?

Hoewel een knikarmscherm als zonwering in de meeste situaties een prima oplossing is kan het echter zijn dat u specifiek op zoek bent naar een wind- en/of slagregenbestendig(er) product. Ook kan het zijn dat uw gevel niet bestand is tegen de (hefboom)krachten van een knikarmscherm (zelfs met verlengde kapsteunen die dat soms kunnen ondervangen). Vaak gaat dit dan om oudere enkellaagse gebouwen en/of aanbouwen. In dat geval is een pergolazonwering en/of terrasoverkapping wellicht een betere keuze voor u. Om deze reden gaan we bij Luvifem altijd op maat te werk en bekijken we buiten uw wensen ook uw woning. Zo komen we samen tot een oplossing die perfect bij beide aansluit.

Waterdicht zonnescherm kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsknikarmschermen van Nederlandse bodem in bedieningsuitvoeringen van gereputeerde merken. We werken daarnaast op maat zodat uw knikarmscherm altijd perfect past bij uw woning. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een knikarmscherm. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs. Mocht u een elektrisch knikarmscherm overwegen en meer willen weten? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Ook voor deze alternatieve producten zoals een pergolazonwering en/of terrasoverkapping kunt u bij ons terecht. U kunt deze terugvinden op onze product pagina’s en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent uiteraard ook altijd welkom op onze locatie in Best.