Heerlijk die mooie Nederlandse zomerdagen. Fijn buiten relaxen, bijpraten of (thuis)werken. Ook vinden we het soms prettig om een paar ramen tegen elkaar open te kunnen zetten om een ruimte door te kunnen luchten. Echter kan de zon ook te sterk of ongemakkelijk worden. U heeft een knikarmscherm, uitvalscherm en zelfs een terrasoverkapping met zonwering overwogen, maar heeft toch liever een oplossing die niet zo permanent aanwezig is als een terrasoverkapping, maar wel zo solide en windvast. Dan is een pergolazonwering wellicht de oplossing voor u.

Luvifem helpt u graag verder om de pergolazonwering te vinden die volledig bij uw wensen en woning past.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Onze pergolazonwering wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van pergolazonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Geritst (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Volledig ontzorgingstraject inclusief monteren staanders en eventueel aanbrengen fundering

Assortiment

Pergolazonwering (geritst)

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2000mm tot 6000mm met vanaf breedtemaat 3000mm tot uitval 5000mm i.c.m. twee staanders. Eventueel kunt u meerdere systemen koppelen. Ook de systeemhoogte wordt op uw woning en voorkeuren afgestemd. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.