Als u van buitenleven houdt en op zoek bent naar een solide, wind- en regenbestendig zonwering product, maar liever geen ‘vaste’ terrasoverkapping met zonwering wenst, dan is een pergola zonwering een goed alternatief en zeker het overwegen waard. Wilt u meer weten over dit schitterende product en de mogelijkheden als zonwering voor uw woning? Leest u dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Geritst (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

  • Volledig ontzorgingstraject inclusief monteren staanders en eventueel aanbrengen fundering

Wat is pergola zonwering

Wanneer u een horizontaal zonwering product– ofwel een zonwering waar u onder kunt verblijven (zoals een terras) – zoekt, dan overweegt u wellicht de aanschaf van een knikarmzonnescherm of terrasoverkapping met onderdakse- of bovendakse zonwering. Maar er is nog een product dat u in beschouwing zou kunnen nemen, namelijk de pergola zonwering. Dit product valt qua voor- en nadelen tussen het knikarmscherm en de terrasoverkapping met zonwering in. Waar sommige gevels simpelweg niet afdoende bestendig zijn tegen de hefboomkrachten die vrijkomen bij het gebruik van een knikarmscherm, spelen deze minder tot geen rol bij een pergola zonwering. Dit product kan zelfs vrijstaand geplaatst worden. En waar sommige klanten het idee van een vaste structuur inclusief dak niet prettig vinden en de kosten van een terrasoverkapping met zonwering op kan lopen, is de pergola zonwering minder ‘aanwezig’. Een vrijstaande- of gevelgemonteerde pergola zonwering stelt u naar wens samen (o.a. afmetingen, bediening, frame- en zonnedoekkleur), is zeer robuust met staanders op fundering als ook een geritst- en waterafstotend zonnedoek en het zonnedoek kan worden opgeborgen in een nette gesloten cassette.

Waterdichte oplossing voor het buitenleven

Pergola zonwering biedt een nagenoeg waterdichte oplossing voor het buitenleven, zodat u nog vaker en langer van uw buitenruimte kunt genieten. De zonwering is gemaakt van waterafstotend materiaal en kan worden uitgerust met afvoerkanalen om regenwater af te voeren. Dat gezegd zult u begrijpen dat het basisproduct geen beschutting geeft tegen zijwind of inslagregen. In het geval u product zoekt waar u nog meer beschutting biedt tegen de weersomstandigheden, dan is een tuinkamer (of wel terrasoverkapping waar de voor- en zijkant af te sluiten zijn middels vaste wanden, glaswanden e.d.) plus (onderdakse) zonwering wellicht een betere overweging. Ook hiervoor kunt u bij Luvifem terecht en verwijzen wij u naar de betreffende pagina’s op deze website of onze adviseurs.

Assortiment aan pergolazonwering

Er zijn verschillende soorten pergola zonwering beschikbaar, waaronder vrijstaande- en muur bevestigde pergola zonweringen die aan de gevel van uw huis kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn er verschillende soorten bedieningsmogelijkheden zoals vaste wandschakelaar of handzender, frame- en zonnedoekkleuren en natuurlijk wordt de pergola zonwering altijd op maat ingemeten en geproduceerd om de zonwering volledig een te laten worden met uw woning.

Gevelgemonteerde pergolazonwering (geritst)

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2000mm tot 6000mm met vanaf breedtemaat 3000mm tot uitval 5000mm i.c.m. twee staanders. Deze zonwering is altijd gevelgemonteerd (dus niet mogelijk vrijstaand te plaatsen) en bevat één zonwering doek dat afrolt vanaf de cassette aan de gevelzijde. Eventueel kunt u meerdere systemen koppelen. Ook de systeemhoogte wordt op uw woning en voorkeuren afgestemd. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Vrijstaande pergolazonwering (geritst)

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2000mm tot 6000mm met vanaf breedtemaat 3000mm tot uitval 4000mm i.c.m. vier staanders. Deze zonwering wordt standaard vrijstaand geleverd (maar kan ook gevelgemonteerd geleverd worden) en bevat altijd twee zonwering doeken; waarvan de een vanaf de cassette horizontaal afrolt en de ander vanaf de andere zijde naar beneden afrolt t.b.v. invallende zon. Eventueel kunt u meerdere systemen koppelen. Ook de systeemhoogte wordt op uw woning en voorkeuren afgestemd. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de framekleuren crème wit, wit, antraciet structuur of naturel en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Ook voor plaatsing van uw zonwering

Bij het kopen van pergola zonwering is het belangrijk om te overwegen wie het zal installeren. Bij Luvifem bieden we een totaaloplossing waarmee wij u volledig ontzorgen; van advies tot samenstelling naar uw persoonlijke wensen tot vakkundige inmeting en montage. Of wel service en resultaat zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen.

Pergola zonwering kopen bij Luvifem

Als u op zoek bent naar pergola zonwering, dan is Luvifem een uitstekende keuze. Wij bieden een breed scala aan zonweringsopties, waaronder op maat gemaakte pergola zonwering. Bovendien bieden we een inmeet- en installatieservice, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw zonwering correct is geïnstalleerd en perfect past bij uw buitenruimte en gebruikswensen.

Of u nu een ontspannende buitenruimte wilt creëren voor uzelf of een plek om te vermaken, pergola zonwering is een slimme investering om te overwegen. Met een breed assortiment en de mogelijkheid om uw zonwering op maat te laten maken, is er altijd een optie die past bij uw behoeften.