We krijgen allemaal goede zin van mooi weer. Ook is een invallende zon op zijn tijd welkom en tevens een mooie sfeermaker. Toch wilt u de hoeveelheid zon in huis kunnen regelen. Zeker als u bezoek ontvangt, thuiswerkt of televisie kijkt. Echter het liefst zonder dat het uitzicht volledig belemmert wordt én met de mogelijkheid om uw naar buitenslaande raam open te houden voor dat welkome frisse buitenwindje in huis. Tenslotte het liefst een mooi product met doek dat bij uw smaak en woning past.

Wist u dat uitvalschermen uw woning esthetisch verrijken, maar ook functionele voordelen bieden? Zo heeft u minder last van de invallende zon en bijbehorend scherp licht terwijl u tevens uw privacy vergroot. Dit maken uitvalschermen de ideale manier om in huis de zon van uw beeldscherm te houden tijdens het (thuis)werken. Uitvalschermen zijn in de meeste situaties te gebruiken in combinatie met zowel naar binnen as naar buiten openslaande ramen. Tenslotte behoudt u zicht naar buiten en zijn onze uitvalschermen goed bestand tegen wind. Wanneer u door deze functionele voordelen of op esthetisch vlak op zoek bent naar uitvalschermen, dan helpt Luvifem u graag verder.

Bij Luvifem werken we volledig op maat

Onze uitvalschermen worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de uitvalschermen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van uitvalschermen en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Luxe uitstraling

  • Maatwerk

  • Solide

  • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

  • Vele doekopties

Vele framekleuren verkrijgbaar bij Luvifem

Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

Vele zonwering doek kleuren- en patronen standaard verkrijgbaar bij Luvifem

Vele doekopties

Assortiment

Standaard

Ons meest verkochte uitvalscherm. Voor u op maat gemaakt in de standaard breedte maten 800mm tot 8000mm. Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Standaard leverbaar in de kleuren crème wit of blanke lak op aluminium. Een uitgebreid assortiment aan doekkleuren – en patronen. Op wandschakelaar of op handzender; en altijd uitgevoerd met cassette ter bescherming van het doek tegen de weersomstandigheden wanneer niet in gebruik. Onder andere leverbaar met SOLAR (waardoor géén stroomvoorziening of bekabeling noodzakelijk is).