Heeft u al een mooie terrasoverkapping – ook wel veranda en/of – in gesloten vorm – tuinkamer genoemd, maar toch af en toe last van de zon? Dan kan een verandazonwering een oplossing voor u zijn. Of er nu al bij het ontwerp rekening gehouden is met het eventueel plaatsen van een verandazonwering of niet, in de meeste gevallen kan onze verandazonwering geplaatst worden. U heeft vervolgens de keuze uit twee soorten:

  1. Bovendaks, elektrisch bediend
  2. Onderdaks, elektrisch bediend

De specialist voor Verandazonwering

Onze verandazonwering wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de verandazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maakt u namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en komt u tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Onze producten onderscheiden zich door de onderstaande kenmerken:

  • Maatwerk

  • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

  • Solide en luxe uitstraling

  • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

  • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

  • Vele doekopties

Volledig op maat gemaakt

Of u nu op zoek bent naar horizontale en/of verticale zonwering voor op (of wel bovendakse), onder(dakse) en/of (verandascreens) aan de linkerzijde, rechterzijde en/of voorzijde van uw veranda (ook wel terrasoverkapping, serre en – inclusief glas en/of vaste wanden – tuinkamer genoemd), bij Luvifem kunt u terecht voor een maatwerk oplossing naar uw wensen.

In de basis zijn dat de afmetingen, cassettevorm, geleidertype, frame- en doekkleur, maar ook aanvullende keuzen zoals aandrijving, bediening, sensoren, etc. Tevens behoort aansluiting op diverse huisautomatiseringssystemen tot de mogelijkheden.

De productkeuze en samenstelling van een verandazonwering zijn echter maar een aspect om tot écht maatwerk te komen. Aanvullend zijn de kennis en kunde van échte verandazonwering specialist Luvifem erg belangrijk, want zo wordt u vanaf het eerste adviesgesprek geholpen de juiste keuzen te maken.

Daarnaast loopt u door onze inmeetservice geen maatrisico, wordt de montage perfect uitgevoerd, krijgt u bedienings- en gebruiksuitleg en heeft u garantie op zowel product als montage.

Tenslotte werken we bij Luvifem enkel met kwaliteitsverandazonwering. U heeft hierbij de keuze uit standaard uitvoeringen, als het volledig zelf samenstellen van een verandazonwering. Op deze manier kunt u bij Luvifem altijd kiezen voor de beste kwaliteit en keuzemogelijkheid of juist de keuze maken voor een voordelige prijs.

Assortiment

Bovendaks, elektrisch bediend

Ons model voor montage bovenop uw terrasoverkapping. Naast het tegengaan van zonlicht heeft dit type zonwering het toegevoegde voordeel dat zonlicht uw terrasoverkappingdak niet raakt en daarmee verwarming onder uw terrasoverkapping minder tot niet plaatsvindt. Wanneer u de zonwering niet gebruikt bevindt het doek zich in de afgesloten cassette waardoor het onder andere beschut is tegen de weersomstandigheden.

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2000 tot 6000mm en vanaf een breedte van 3000mm met een uitval tot 5000mm. Ook is het mogelijk meerdere systemen te koppelen waardoor nog grotere breedtematen (>6000mm) met zonwering voorzien kunnen worden als ook om separaat van elkaar bedienbare zonwering vlakken boven uw terrasoverkapping te creëeren.

Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit of antraciet structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren en patronen. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Onderdaks, elektrisch bediend

Ons model voor montage onder uw terrasoverkapping. Naast dat deze zonwering het zonlicht perfect weert, is dit type zonwering vanwege de plaatsing onder uw terrasoverkappingdak minder vatbaar voor de invloeden van buiten zoals het weer. Daarentegen raakt zonlicht nog steeds uw terrasoverkappingdak waardoor verwarming onder uw terrasoverkapping niet tegengegaan wordt.

Voor u op maat gemaakt in de breedte maten 2000 tot 6000mm en vanaf een breedte van 3000mm met een uitval tot 4000mm. Ook is het mogelijk meerdere systemen te koppelen waardoor nog grotere breedtematen (>6000mm) met zonwering voorzien kunnen worden als ook om separaat van elkaar bedienbare zonwering vlakken boven uw terrasoverkapping te creëeren.

Uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Leverbaar in de framekleuren crème wit, wit of antraciet structuur en een uitgebreid assortiment aan doekkleuren en patronen. Op wandschakelaar of op handzender. Onder andere leverbaar frame in niet-standaard RAL kleur. Niet leverbaar met SOLAR.

Verandazonwering kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitsverandazonwering. Mocht u verandazonwering op, onder en/of aan uw veranda overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw verandazonwering volledig op uw wensen aansluit.

Ook voor uw veranda

Aanvullend kunt u bij Luvifem ook terecht voor glasschuifwanden waarmee u uw terrasoverkapping nog beter bestand maakt tegen wind en inslagregen en u dus op nog meer dagen in het jaar van uw veranda kunt genieten. Eventueel kunt u onder de meeste serres verticale verandazonwering combineren met onze glasschuifwanden. Voor meer details over glasschuifwanden verwijzen wij u door naar onze informatiepagina toegewijd aan dit aanvullende product en nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.