Screens aan dakkapel

Zonwering screens aan een dakkapel zijn veelgevraagd vanwege de vele voordelen waaronder de isolerende eigenschappen en verbetering in privacy zonder uw zicht van binnen naar buiten te beperken. De screens in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik aan een dakkapel. Wilt u ook profiteren van de voordelen van screens aan een dakkapel? Lees dan verder wat Luvifem voor u kan betekenen.

Screens voor uw gehele woning

Van een kleine screen voor uw keuken raam tot verrijkende screens voor de raampartijen uitkijkend op uw tuin, voor elk raam is er een passende screen. Elke screen is alleen niet hetzelfde te plaatsen als de ander, een voorbeeld hiervan is een screen aan een dakkapel. Door de hoge ligging van het dakkapel is dit een uitstekende plek om screens te plaatsen zodat u over de gehele dag met plezier van deze ruimte gebruik kan maken. Via SOLAR oplossingen hoeft er daarnaast niet met externe elektra te worden gewerkt. Zo kunnen we met diverse van deze oplossingen screens door uw gehele woning plaatsen. De mogelijkheden tot zonwering waren nog nooit zo groot!

 • Maatwerk

 • Ontworpen en geproduceerd in Nederland

 • Solide en luxe uitstraling

 • Minimale kastgroottes

 • Afstandsbediend (o.a. Somfy)

 • Met en zonder rits mogelijk (t.b.v. windbestendigheid en visuele uitstraling)

 • SOLAR mogelijk (waardoor géén stroomvoorziening / bekabeling noodzakelijk)

 • Frame leverbaar in de meeste RAL kleuren

 • Vele doekopties

 • Géén opbouw ongewenste warmte achter het product (productontwerp)

 • Onderlijsten die verdwijnen in de cassette mogelijk (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

 • Geen zichtbare schroefjes mogelijk

 • Cassette ook na montage goed toegankelijk

Zonnescreen zo ontworpen dat onwenselijke warmte opbouw achter screen niet voorkomt

Géén opbouw ongewenste warmte achter het product

Strak minimalistisch design van luxe zonnescreen met doek niet in gebruik

Onderlijsten verdwijnen in de cassette (waardoor nóg minder kans op belemmering in zicht)

Geen zichtbare schroefjes bij luxe zonnescreen

Geen zichtbare schroefjes

Zonnescreen cassette ook na montage goed bereikbaar voor onderhoud en / of reparatie

Cassette ook na montage goed toegankelijk

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u aan huis over de mogelijke opties met betrekking tot zonwering screens. U kunt uw screens eventueel ook direct bestellen in onze webshop.

Waar rekening mee te houden bij screens voor een dakkapel

Bij Luvifem kunnen we uiteraard screens plaatsen voor een dakkapel. U moet hierbij wel rekening houden dat de kosten van het plaatsen van deze screens hoger uit kunnen vallen. Het komt namelijk voor dat de fabrikant van uw dakkapel geen rekening heeft gehouden met het plaatsen van screens. Voor elk probleem is er een oplossing, maar sommige oplossingen duren langer dan de ander. Wanneer er langdurig op grote hoogte gewerkt dient te worden, en aanpassingen aan uw dakkapel moeten worden gemaakt, dan is hiervoor een steiger of hoogwerker nodig. Verder heeft u bij het plaatsen van een screen aan uw dakkapel minder opties. We kunnen uiteraard bij interesse altijd bij u langskomen om te kijken welke opties en mogelijkheden er voor uw dakkapel zijn.

Hoe wij bij Luvifem te werk gaan

Na uw keuze voor een Luvifem screen komen wij altijd bij u thuis om naast het opnemen van de exact benodigde maten, uw kleurkeuze en screenbedieningsvoorkeur, ook de montage mogelijkheden te bepalen. Vervolgens bespreken wij altijd onze mogelijkheden en overwegingen met u en zoeken we samen met u naar een passende en de meest kosteneffectieve oplossing zonder concessies in veiligheid.

Screens dakkapel kopen bij Luvifem

Bij Luvifem werken we enkel met kwaliteitszonwering screens. Mocht u screens aan uw dakkapel overwegen en meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u, zodat we kunnen zorgen dat uw dakkapel screens volledig op uw wensen aansluiten.