Shutters zijn niet alleen meer een gewild product om hun functionele eigenschappen, maar is vandaag de dag een populaire raamdecoratie. Met shutters houdt u op een stijlvolle manier licht buiten. Bent u daarom op zoek naar zonwering, maar wilt u ook een luxe of trendy stijl creëren in uw woning? Dan kunt u haast niet om shutters heen. Kom meer te weten over de shutters in Best van Luvifem.

De Fractions shutters van Luvifem

Wanneer u kiest voor kwaliteit en een statement in de woning, dan kunt u een shutter achter uw raam plaatsen. Onze aluminium Fractions shutters bestaan uit twee panelen welke middels een mechanisme verschoven kunnen worden. Het praktische hieraan is dat u hierdoor gemakkelijk de mate van licht binnen uw woning kunt bepalen. Een perfecte lichtinval voor een schitterende sfeer in iedere ruimte op elk moment van de dag.

Wat verder handig is aan aluminium shutters is dat deze niet gaan rotten of roesten. Aluminium shutters zijn daarom uiterst geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. De aluminium shutters blijven na lang gebruik dan ook mooi. De Fractions shutters kunnen we op maat voor u maken. Zo sluiten ze naadloos aan op uw woning. Er is dan ook een passende Fractions shutter voor iedere woning te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een sfeermaker voor uw moderne tot industriële interieur, dan is een Fractions shutter in Best de keuze voor u.

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Op zoek naar inspiratie voor de perfecte lichtinval en hoe u in uw woning praktisch en design kunt samenbrengen? Dan kunt u zich inlezen in onze brochure waar u ons gehele assortiment in kunt terugvinden. Daarnaast krijgt u alle informatie over het gebruik van de Fractions shutters en kunt u uiteraard inspiratie halen uit een tal van foto’s in verschillende interieurs. Een sfeerimpressie voor iedere stijl. Zo krijgt u een goed beeld of de Fractions ook de perfect shutters in Best voor uw woning zijn.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist

Onze shutters in Best

Wilt u inspiratie opdoen welke shutters, ofwel Fractions, het beste passen in uw woning in Best of omgeving? Plan dan vrijblijvend een showroombezoek bij ons in. In onze showroom aan de Spoorstraat 6 in Best hebben we diverse shutters opgesteld zodat u de verschillende opties zelf kunt ervaren.

Onze shutters in Best zijn ook te bestellen via onze webshop. Lekker makkelijk en we komen de shutters indien gewenst ook bij u thuis installeren. Nieuwe shutters nemen was nog nooit zo gemakkelijk.