Als u op zoek bent naar een stijlvolle manier om meer controle te krijgen over de hoeveelheid licht en privacy in uw huis, overweeg dan eens om dakramen shutters te installeren. Dakraam shutters zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Geïnteresseerd? Leest u dan verder.

Waarom Fractions in plaats van traditionele houten shutters?:

  • Super smal pakket, een perfect geïntegreerde oplossing

  • Maatwerkproduct voor uw raam

  • Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

  • Passend voor elke binnenruimte in huis (inclusief natte ruimten zoals uw badkamer)

  • Onderhoudsvriendelijk (ramen wassen kan makkelijk)

  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

  • Geschikt als binnenzonwering (98% verduisterend)

Laat u inspireren door de unieke lichtinval!

Dakraam shutters voor uw woning

Fractions dakraam shutters zijn ontworpen om perfect te passen bij uw dakramen in die gevallen waar ze met de hand te bereiken – en dus te openen en sluiten – zijn. Dit zorgt voor een naadloze look die uw interieur een elegante uitstraling geeft. Het installeren van Fractions dakramen shutters is een geweldige manier om uw woning te verfraaien en meer controle te krijgen over de lichtinval en privacy in uw kamer.

Een elegant ontwerp

Fractions dakraam shutters worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw dakramen. Dit zorgt voor een elegant ontwerp dat naadloos past bij uw interieur. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw specifieke stijlvoorkeur.

Meer controle over lichtinval en privacy

Met Fractions dakramen shutters kunt u de hoeveelheid licht die uw kamer binnenkomt nauwkeurig regelen. U kunt de lichtinval eenvoudig aanpassen om meer of minder licht binnen te laten. Dit is vooral handig als u een slaapkamer heeft die te licht is of als u een werkkamer heeft waar u soms meer natuurlijk licht wilt hebben.

Bovendien bieden dakramen shutters ook een hoge mate van privacy. U kunt de lamellen sluiten om volledige privacy te krijgen of ze openen om meer licht binnen te laten terwijl u nog steeds wat privacy behoudt.

Eenvoudige bediening

Fractions dakraam shutters worden geleverd met een eenvoudige handschuifbediening waarmee u de lichtinval kunt aanpassen. Afstandsbediening is echter niet beschikbaar, vandaar dat we eerder al aangeven dat deze oplossing passend is in het geval van dakramen die met de hand te bereiken – en dus te openen en sluiten – zijn.

De voordelen van dakraam shutters

Fractions dakraam shutters bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere raamdecoratie. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Fractions dakramen shutters:

Duurzaamheid

Fractions dakraam shutters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Ze zijn bestand tegen de zon, vocht en temperatuurschommelingen, wat betekent dat ze niet snel zullen verslijten.

Energie-efficiëntie

Fractions dakraam shutters bieden ook enige isolatie en kunnen helpen om de temperatuur in uw kamer te regelen. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen om de warmte binnen te houden tijdens de wintermaanden en uw kamer koeler te houden tijdens warme dagen.

Verbeterde akoestiek

Fractions dakraam shutters kunnen ook helpen om de akoestiek in uw kamer te verbeteren. Ze verminderen de hoeveelheid geluid die uw kamer binnenkomt, waardoor u minder last heeft van omgevingsgeluiden. Dit is vooral handig als u in een drukke straat woont of als u een kamer heeft die grenst aan een lawaaierige ruimte, zoals een kinderkamer.

Eenvoudig schoon te maken

Fractions dakraam shutters zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U kunt ze eenvoudig afvegen met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Dit bespaart u tijd en moeite in vergelijking met andere vormen van raamdecoratie, zoals gordijnen of jaloezieën.

Dakraam shutters kopen bij Luvifem

Als u overweegt om dakramen shutters te kopen, dan bent u bij Luvifem op het juiste adres. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige dakramen shutters aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Wilt u daarnaast iets exclusief? Dan kijken we graag ook met u om een schitterende shutter op maat voor uw dakraam te creëren. We hebben een team van experts die u kunnen adviseren over de beste opties voor uw specifieke behoeften en budget. Bent u daarom op zoek naar een partij voor uw zonwering? Dan plannen we graag een afspraak met advies op maat voor u in!

Fractions Magazine

Om een goede impressie te krijgen van onze Fractions hebben we speciaal voor u een brochure met daarin ons gehele assortiment aan Fractions. In de brochure vindt u alle belangrijke informatie over onze Fractions, maar vooral ook heel veel foto’s om u een goede sfeerimpressie te geven van hoe onze Fractions in uw huis kunnen passen.

Klik op de cover van ons magazine om deze te openen / downloaden:

Luvifem, dé Fractions aluminium shutters specialist