Over ons

Luvifem B.V. is ontstaan uit een jarenlange vriendschap tussen compagnons Stefan en Han, hun passie voor buitenleven producten en gezamenlijke wens om met plezier, vakkennis en ervaring klanten bij te staan schitterende projecten te realiseren.

Luvifem compagnons Stefan & Han

Stefan en Han denken in mogelijkheden, staan beiden positief in het leven en nemen graag de tijd voor iedere klant. Ook gaan ze graag een uitdaging aan, nemen verantwoordelijkheid en zijn doelgericht. Dit is een bewezen gouden combinatie voor het Luvifem B.V. team en haar klanten.

Het zien groeien van uw ideeën naar uw gewenste resultaat door de juiste vragen te stellen, overwegingen mee te geven, een passend productassortiment aan te bieden en vakkundig te monteren, ervaren wij als een schitterend proces. Dit geeft ons dan ook écht een gevoel van vervulling en trots.

We stellen ons graag voor

Luvifem Stefan

Stefan is een vrolijk gestemde, gedreven persoonlijkheid met oog voor detail en gericht op het realiseren van uw wensen. Hij heeft zijn sporen verdient in de buitenleven sector; dezelfde sector waarbinnen Luvifem B.V. haar producten en diensten aanbiedt. Zo heeft hij als commercieel eindverantwoordelijke voor een groot gerenommeerd Nederlands zonwering-, glaswand- en terrasoverkappingen leverancier alle ontwikkelingen in deze sectoren van dichtbij meegemaakt en hieraan bijgedragen. Tevens heeft hij jarenlang particuliere en zakelijke klanten bijgestaan bij de meest uitdagende situaties en service verzoeken. Zijn product- / vakkennis en ervaring komen nu ten goede van alle Luvifem B.V. klanten.

Han is een prettige en gemoedelijke gesprekspartner die op natuurlijke wijze met de juiste vragen snel uw wensen en de daarbij passende mogelijkheden in kaart kan brengen. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor wereldwijd opererende architecten- en ingenieursbureaus, waarbij hij naast technisch inhoudelijke kennis ook een gedegen waardering voor procesmatig werken en kwaliteitsborging ontwikkelde. Daarnaast komt zijn nationale en internationale werk- en woonervaring regelmatig van pas wanneer Luvifem B.V. klanten een bepaald producteffect of sfeer willen bereiken. Zijn passie en doelgerichtheid komen nu ten goede van alle Luvifem B.V. klanten.

Luvifem Han

Onze uitgangspunten

1.) Goed bereikbaar
2.) Ten aller tijden representatief
3.) Iedereen behandelen zoals we zelf ook behandelt willen worden
4.) Zo snel en zo compleet mogelijk reageren op alle (aan)vragen
5.) Tijd en aandacht voor u en uw wensen
6.) Eerlijk, compleet advies met als doel realiseerbare, veilige en duurzame oplossingen
7.) Doen wat we beloven
8.) Verantwoording nemen als er eens iets – ondanks onze beste inzet – alsnog niet goed is of gaat